Pantić: O ovome sam sanjao kao klinac

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.07.18. | 22:50

Vezista Partizana govorio o tome kako se osećao sa kapitenskom trakom na ruci, kao i o narednom protivniku u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Danilo Pantić večeras je imao mnogo razloga za zadovoljstvo na stadionu u Humskoj. Crno-beli su pobedili Rudar sa 3:0 u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a Pantić je sa kapitenskom trakom na ruci izveo saigrače na teren, a kasnije postigao i prvi gol na utakmici.
“Dodatni motiv mi je bila kapitenska traka. To je nešto što zamišlja svaki klinac koji počne da trenira u Partizanovoj omladinskoj školi. Bio sam kapiten u mlađim generacijama i evo sada u prvom timu. Hvala svima koji su učinili da to postane moguće”, rekao je Pantić za televiziju Arena sport posle utakmice.

Za razliku od prvog meča u Nikšiću gde je igrao po krilu, Pantić je večeras dejstvovao više u sredini.
“Šef bira gde ću da igram, a ja moram da odgovorim na svaki zahtev. U Nikšiću sam više igrao spolja, danas više unutra. Ajde, večeras sam postigao gol, pa je možda ukupna slika bolja. U svakom slučaju sam zadovoljan”.

Izabrane vesti

Sledeći protivnik Partizana biće Trakai, pošto su Litvanci iznenadili kazahstanski Irtiš.
“Ništa nam to ne menja. Spremamo se isto za svaku utakmicu. Očekujemo prolaz dalje i verujem da ćemo ga ostvariti”, zaključio je Pantić.

Foto: MN Press


tagovi

Liga EvropeDanilo PantićRudar Pljevlja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara