Pantićevo čudno objašnjenje: Šanse su tu da se promašuju, naš golman branio odlično, igramo sve bolje...

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.04.18. | 09:45

A Partizan popio četiri komada na Banovom brdu

Miroslav Đukić je prst krivice uperio ka odbrani. Valjda prvi put otkako je trener direktno je jedan deo tima označio odgovornim za poraz. Ima logike, jer je Partizanova defanziva na Banovom brdu bila toliko šuplja da je još i dobro prošla što je primila „samo“ četiri gola.

No, to ne bi smelo da amnestira ostatak ekipe od užasnog izdanja. Ne prvi put ovog proleća. Pogotovo ako se ima u vidu značaj prvog susreta polufinala Kupa Srbije i činjenica da su Leandre Tavamba i Ognjen Ožegović - autori prvenstvene pobede nad istim rivalom pre mesec i po dana - protiv Čukaričkog u potpunosti zakazali, jer su mašili prilike ili u njih čak nisu ulazili.

Izabrane vesti

Njihov saigrač iz veznog reda, Danilo Pantić, ponudio je objašnjenje. U najmanju ruku čudno...
Imali smo dosta šansi koje nismo iskoristili, ali šanse su tu da se promašuju, takođe. Uveren sam da će biti bolje sledeći put“, rekao je vezista crno-belih u izjavi za zvaničan sajt kluba.

Apostrofirao je i on igru u odbrani. Tačnije, izostanak reakcija kod golova domaćina.
„Primili smo previše golova, a to ne sme da nam se dešava. Na kraju nismo uspeli da ostvarimo pozitivan rezultat, iako smo se vraćali u meč dva puta, ali nismo mogli da damo toliko golova koliko smo primili“.

Možda bi sve bilo bolje za branioca trofeja da je među stativama stajao Vladimir Stojković, međutim, reprezentativni golman je zbog bola u leđima tokom zagrevanja ispao iz konkurencije.
„Stojke nam znači, ali nijedan gol ne ide na dušu Marka Jovičića, on je odradio odlično svoj deo posla“.

Četiri primljena gola stavljaju Partizan u zahtevnu poziciju pred revanš 9. maja.
„Dva gola da damo, a ne primimo nijedan, zašto da ne? Igramo kod kuće, verujem u prolaz u finale.

Inače, Danilo Pantić je na Banovom brdu, prema zvaničnim podacima, odigrao jubilarni 100. meč u dresu Partizana. Ukrasio ga je asistencijom za prvo i pogotkom za drugo izjednačenje crno-belih. Ispostaviće se, nedovoljno.
Trenutak inspiracije je učinio svoje, a nadam se da će ih biti još koliko u sledećem meču. Drago mi je da igramo sve bolje i presrećan sam jer se naporni rad isplaćuje, što me motiviše da dajem više“, zaključio je pozajmljeni vezista Čelsija.

Zanimljivo, osim Pantića do brojke od 100 utakmica u dresu crno-belih u sredu je stigao i Zoran Tošić, mada se i on uklopio u opšte sivilo kluba i propustio priliku da sam sebi ulepša jubilej.

FOTO: Star sport

 


tagovi

Danilo Pantić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara