PAOK pao u 98. minutu, prekinuta serija od 16 pobeda

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.03.18. | 16:26

Uzalud izjednačenje Aleksandra Prijovića u sedmom minutu nadoknade...

Asteras je imao jednu pobedu u poslednjih 10 utakmica; PAOK je vezao neverovatnih 16 i vrlo uspešno gazio ka tituli koju čeka 33 godine! Sve je ukazivalo na još jedno odrađivanje posla od strane čete Razvana Lučeskua, a videli smo neverovatnu dramu i poraz crno-belih koji bi na kraju mogao da ih košta trona. Asteras je slavio sa 3:2 golom u osmom minutu nadoknade! 

Od 11 utakmica u 2018. koje je PAOK pobedio samo jednom nije bilo sa dva ili više razlike, što dovoljno govori o dominaciji ovog tima. Ali Asteras, ekipa koja već tri meseca igra uporno s najviše dva gola na utakmici (0-2), isprsila se kao malo ko pred liderom i za to je nagrađena s tri boda.

Izabrane vesti

Gosti su dva puta uspevali da stignu prednost Asterasa (strelci Kiriakopulos i Tonso, 18. i 50 minut), a taj drugi put gol je postigao naš Aleksandar Prijović. Igrao se 97. minut i tada je delovalo da je PAOK izbegao poraz, međutim čim su krenuli sa centra domaći su popstigli i treći pogodak preko 32-godišnjeg Argentinca Valtera Iglesijasa, za potpunu ludnicu na stadionu. 

Srpskom reprezentativcu Prijoviću bio je to 11. gol na 12. meču u ovoj godini, no slaba uteha nakon ovakvog poraza. 

PAOK ostaje prvi na tabeli, sa bodom više od AEK-a i šest više od Olimpijakosa, ali do kraja ga čekaju utakmice protiv oba kokurenta za titulu, plus gostovanje Panatinaikosu.   


tagovi

Aleksandar PrijovićGrčka Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara