Alehandro Gomez (©Reuters)
Alehandro Gomez (©Reuters)

Papu napušta Bergamo? Al Nasr mu nudi 12.000.000 evra za dve godine

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.09.20. | 20:20

Argentinac navodno traži duži ugovor i veću platu

Taman što su se opradovali povratku Josipa Iličića, navijači Atalante bi mogli da ostanu bez drugog miljenika. Jedan od simbola uspona Boginje provincije u prethodnim godinama, Alehandro Gomez, mogao bi uskoro da krene put Saudijske Arabije.

Kako javlja Tutomerkato, iako ne želi da forsira transfer, Atalanta se, svesna godina svog kapitena - Gomez je odavno zagazio u 33. - nije uopšte cenjkala, već je prihvatila prvu ponudu Al Nasra od 15.000.000 evra, na koliko se i procenjuje njegova tržišna vrednost u ovom trenutku, iako popularni Papu ima još dve godine ugovora. No, sada ostaje teži deo posla, da klub iz Rijada ubedi omalenog Argentinca da promeni sredinu u kojoj doživljava najsvetlije trenutke karijere. A kako bi drugačije arapski klub to učinio, nego novcem.

Izabrane vesti

Prema informacijama gore pomenutog izvora, Papu je prvi, dvogodišnji ugovor vredan 5.000.000 evra po sezoni odbio, ali su se iz Al Nasra brže-bolje vratili sa novom, pojačanom ponudom, jer žele da posao zaključe što pre. A u njoj stoji - ista dužina ugovora, uz godišnju platu od 6.000.000 evra i razne beneficije poput skupocene kuće, automobila, bonusa na osnovu pruženih partija... Papuova odluka se i dalje ček, ali kako Tutomerkato ističe, očekuje se da 32-godišnjak odbije i ovu ponudu i zatraži još duži ugovor i veću platu. Podsetimo, Gomez je u Bergamu jedan od najplaćenijih igrača sa 1.800.000 evra po sezoni.


tagovi

AtalantaAl NasrAlehandro Gomez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara