Partizan bez četvorice u Lučanima, otpao i Mitrović: Ko je drugi štoper?

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.02.18. | 14:56

Miroslav Đukić ima dve opcije

Stručni štab Partizana ponovo u problemu: Milan Mitrović ne može da igra ni u Lučanima.

Iskusni štoper ispao je iz konkurencije za revanš sa Plzenjom zbog isključenja na prvom susretu šesnaestine finala Lige Evrope, a ispostavilo se da je u četvrtak veče zaradio i povredu koja ga je izbacila iz stroja za gostovanje Mladosti, u okviru prvog prolećnog superligaškog kola.

Izabrane vesti

Nije jedini...
„Bojan Ostojić je mnogo bolje, ali će ostati u Beogradu da odradi još jedan trening kako bismo ga spremili za Češku. Sutra neće biti ni Saše Zdjelara, ni Ognjena Ožegovića, a i Milan Mitrović je povređen, neće igrati, dobio je udarac u butni mišić. Očekujem da svi, osim kažnjenog Mitrovića, budu spremni za Plzenj. Ako se to desi, imaće u nogama mali broj treninga, procenćemo da li je rizično odmah ih sve ubaciti u vatru u tako važnoj utakmici“, obazriv je Miroslav Đukić.

Ostojić bi trebalo da se oporavi do četvrtka i zaigra u paru sa Nemanjom R. Miletićem. Dilema je, ipak, ko će desnom štoperu da bude uz bok u Lučanima. Jedna opcija je njegov imenjak i prezimenjak, koji se sa pozicije levog beka pomerio u centralni deo odbrane tokom priprema na Kipru, dok je drugo rešenje perspektivni kapiten omladinskog sastava, Svetozar Marković.
Videćemo... Pred Svetom je velika budućnost, polako ulazi uz prvi tim, tu je da nam pomogne, izrasta u vrsnog centarhalfa, pred njim je velika budućnost, ali ne bi trebalo žuriti“, kaže Đukić.

Bilo kako, ambicije šampiona se ne menjaju.
Moramo da branimo naš evropski Partizan. Mladost će izaći motivisana, ali mi želimo da se približimo Crvenoj zvezdi“, kaže šef struke crno-belih.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Milan MitrovićMiroslav ĐukićBojan Ostojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara