Partizan čeka Malatiju ili Olimpiju!

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.07.19. | 14:20

Prvi meč bi trebalo da bude odigran u Humskoj

Partizan je mogao da prođe bolje u žrebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Ako tim Sava Miloševića opravda ulogu velikog favorita protiv velškog predstavnika – a niko ne sumnja da će tako biti – nameriće se na boljeg iz dvomeča Malatija-Olimpija. Prvi meč trebalo bi da bude odigran na stadionu našeg predstavnika 8.avgusta. 

Crno-beli su želeli da dobiju Gziru ili Ventspils, mađarski Fehervar Marka Nikolića je označen kao nepožljen, ali je žreb mogao da bude naklonjeniji srpskom predstavniku i osvajaču Kupa.

Izabrane vesti

Malatija je bila jedno od najvećih iznenađenja u prošlom prvenstvu Turske. Čak su u jednom trenutku bili blizu pozicije koja vodi u Ligu šampiona. Posustali su u finišu. Dobara stvar za crno-bele je (ako dođe do tog susreta) je činjenica da je turski tim prodao srpskog internacionalca Danijela Aleksića, možda i najboljeg igrača prošle sezone.  Za Malatiju igra i nekadašnji kapiten Crvene zvezde Mičel Donald.

Prošlu godinu Malatija je završila kao petolasirani tim turskog prvenstva. Dobra je stvar što do potencijalnih mečeva sa crno-belima neće biti u takmičarskom ritmu, jer prvenstvo Turske počinje 18.avgusta.

I baš zbog toga Olimpija iz Ljubljane nije bez šansi. Sigurni smo da će u Humskoj držati palčeve Zmajčikima, bez obzira na poraz u nedavnom prijateljskom meču (0:1). Tada su crno-beli odigrali odlično poluvreme i nadigrali predstavnika Slovenije u Ligi Evrope.  

Partizan je i prošle godine u kvalifikacijama za Ligu Evrope morao da ide u Tursku, ali mu je rival tada bio moćni Bešiktaš.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara