Komentari na vest

Partizan doveo zamenu za Belića: Ovusu tri godine u Humskoj

S

Slavuj

pre 4 meseca

Kako naši klubovi ne mogu skautirati nekog kao ovi iz Šahtjora? Oni su za ovog Kastilja dali 800 k eura, mnogo manje od onog što za pojedine igrače izdvajaju BG klubovi. Valjda na ovim manjim ciframa ne mogu se ugrađivati naši vajni rukovodioci. Ovaj će za par godina vrijediti višestruko i donijeće ozbiljne pare Šahtjoru. Mi smo prošle godine izdvojili 700k eura za onog zadnjeg veznog iz Turske lige, koji je otišao bez obeštećenja, bačene pare, a da ne pričam da se za vašeg Šerifa i Hvana moglo dovesti 10 ovakvih kao Kastiljo, pa ako 4 ubodeš, ato para višestruko više od uloženog. Na žalost tako ne posluju Bg klubovi, gdje isti duguju ogromne pare, a samo funkcioneri lagodno žive i sve su bogatiji. Država sve to gleda i ne vidi. Ipak je navijačka baza i baza za potencijalne glasače.
Y

Yika

pre 4 meseca

To bre, ovaj je bas za nas cist balvan

Искрено речено

pre 4 meseca

еј стварно кад помислим 8 година титуче не узети??Много куме заиста и брука
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Smaraš više i nas,a tek njih.
A

Alo bre

pre 5 meseci

Koji bre ovusu,vrati te RIKARDA,pored zvezde on 2 sezone 1 strelac lige
z

zauzeto ime

pre 4 meseca

zato sto nije bilo drugog igraca koji bi dao go pa sve preko njega islo, sad smo malcice raznovrsniji........ dobar je rikardo ali dobar je i saldanja

Proficap

pre 5 meseci

Samo ganci i korejanci, pocinjete da licite na nas.
V

Vl@dimir

pre 4 meseca

ми не дајемо 5 милиона евра за крш корејца
D

Deyan X

pre 5 meseci

Kolko kartona ovaj pravi po tekmi :-)
s

srka

pre 5 meseci

Ne znam, Partizan ima taj neki filing, da dovede solidnog stranca. Bar svaki treći, ne bude loš igrač. Kod Zvezde je taj procenat, mnogo lošiji.
8

8 Titula

pre 5 meseci

@srka Zvezda 7-8 titula za redom,cak 3 LS i 5 LE....i to sve za samo 8-9 godina od kako je ova uprava u klubu,a tvoj prtizan za svo to vreme sta je osvojio i koliko LS odigrao sa svim tim "pogodjenim strancima" koliko da cujem...NULA,toliko o tome!
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Samo nastavite tako.
G

GOST 510

pre 5 meseci

Ovo je Zdjelar broj 2. Jedan od onih u fazonu ni gola ni asistencije. Oni koje u fantaziju neće niko. Lično ne volim takve igrače koji samo kvare igru protivnika pa neka su i najveći borci.
z

zauzeto ime

pre 4 meseca

svakoj ekipi je potreban jedan takav, jedan gatuzo, bedem ispred stopera ......... nemoj da vas vara da nam kao odbrana nesto dobra ove sezone, nije do stoperskog tandema koliko je do igraca ispred stopera
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

1,2 miliona evra. Koreanac dolazi!
B

Bob.f

pre 5 meseci

Igor radi dobar posao za FK Partizan..Jedini put kojim nas Partizan moze da ide...Razmislimo ljudi malo i budimo realni...pozdrav
Z

Zeko

pre 5 meseci

Duljaj radi dobar posao za, Partizan, Vazuru i Vucelu. Covek koji za pilusezonu stvori tri igra a je genijalac
N

Nenad B.

pre 5 meseci

Duljaj nas spustio sa 2. na 4. mesto i lišio šanse za direktni prolazak u Evropu, u Evropi se blamirao, dečku je Teleoptik mera.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Dobar posao radi štit. Sve ostalo je proseravanje i neodavanje zaslužena počasti štitu.
V

Vazura odlazi

pre 5 meseci

Cini mi se da gresim ali zvezda ce ponovo biti najbolja kao poslednjih 6 godina
G

Gasthaus

pre 5 meseci

Zvaćemo ga Crnobelić
d

drvo 889

pre 5 meseci

A kako ćemo tebe? - Žvalavko🖕🖕
g

gosttttt

pre 5 meseci

Partizan zna da ubode. A Mrkela i Marin neka gledaju kako se radi posao.
G

Gde vam je titula?

pre 5 meseci

Mrkela,Terza i Marin...ukupno 8 titula i Tri LS...a vaj jsd koliko....Niti jednu jedinu,cisto da podsetim!
g

gosttttt

pre 5 meseci

Gde vam je titula. Odlepio si

Loza

pre 4 meseca

Lepo vam je objasnio vasi pojma nemaju da ubodu imate neke igrace jos iz vremena Grofa Bozovica i neke talente koji igraju mnogo bolje nego vecina milionera u poslednjih nekoliko godina i uz logistiku koju imate ove titule i sa njima mozete uzimati koliko god hocete i dok Partizanu budu terali sve sto valja gospoda VV.
г

гм

pre 5 meseci

много смо јаки
G

GOSCA1901

pre 5 meseci

Partizan u vecini slucajeva ubode bolje strance nego Zvezda. Mozda Mrkela treba da pita Vazuru kako da pronadju nekog dobrog stranca :) Samo me zanima koje bajke uprava Partizana filuje ovim stranicima da dodju da igraju u klub koji je u jako nestabilnom finansijskom stanju. Sve u svemu mislim da ce ovo biti neizvesna sezona, sto se tice osvajaca titule. S obzirom da Zvezda ni manje ni vis enego pripremne utakmiceiga sa drugligasem Kipra, a pojacanja ni na Vidiku
M

Milan55666

pre 5 meseci

Skaut sluzba se bavi pronalskom igraca,a sef strucnog staba odlucuje sta je najbolje msm tako bi trebalo,a Vazura se bavi samo punjenjem sopstvenog dzepa!
M

Mitar Petrović Jedini

pre 5 meseci

Nama takozvanu skating službu vodi šef stručnog štaba, u stvari njegov prijatelj Dario Srna. Sportski direktor, Ivica Kralj (svaka čast za učinak na golu, nekada) je samo figura koji prima platu i eventualno se očeše za neki procenat. Naši skauti su eventualno po široj periferiji Beograda. Da li vi stvarno mislite da bi Ivica ili ostali skauti našli, npr. Saldanju i ostale strance? Žao mi je što je urušena naša škola pa nemamo klince koji će da pristupaju prvom timu ali u takvoj situaciji, bolje je da budemo u ovakvoj poziciji, zahvaljujući Duljajevoj dobroti, pa da uzimamo igrače koji nisu dovoljno dobri za Šahtjor, koji ih je pratio dugo, nego da Kralj i ekipa igraju menadžera kako bi videli ko su talenti. Živeo Partizan i majka Srbija!!!
z

zaks

pre 5 meseci

A kako nam , onda, stalno gledate u leđa ako ne znamo nikoga dovesti? Da li se možda zapitaš ?
p

pregalac fudbalski

pre 5 meseci

Prodati saldanju za dobre pare i dovesti dabura ili tavambu
V

Veljko9

pre 5 meseci

Budi bar upola kao Belić.
T

TD

pre 5 meseci

Ilic-Milicic Belic-Ovusu Menig/Kalulu-???
O

Object

pre 5 meseci

Pardon, Lige 1
Z

Zeko

pre 4 meseca

Duljaj veoma dobro koristi prijateljstvo sa Srnom i uz preporuke od strane Srne bira i dovodi igra e, ocekubem izmedju ostalog jos jednog stopera koji bi ojacao bedem ispred Jovanovića, naravno da treba pustiti Sanicanina da ode i dati mu otpremninu samo da ga se resimo
O

Odlazi Terzicu

pre 5 meseci

Daj Boze da gresim ali mi se cini da ce i na prolece Partizan biti najbolji....
e

ecka siti

pre 5 meseci

Na osnovu cega ti se to cini? Zbog pojacanja koja su doveli? Pa nikad u zivotu niko za njih nije cuo... A realno Partizan bolje od onoga sto je igrao ne moze, i to je bilo preko maksimuma... A sa druge strane Zvezda u prvenstvu nije odigrala ni 60% svojih mogucnosti... Tako da...
r

rea

pre 5 meseci

@ecka siti, a za Šerifa Endiaja (turska prva liga klub oko 7, 8 mesta) i Krasoa (francuska druga liga) si čuo pre Zvezde?
e

ecka siti

pre 5 meseci

@rea Pa druze ako imalo pratis fudbal, morao bi zapaziti igraca koji je dao dvocifren broj golova u turskoj i evropi... Postoje i drugi klubovi sem galate i fenera...
e

ecka siti

pre 5 meseci

ajde kad pratis ko je peti strelac turske lige..ili koji je sada satav olimpijakosa...ja ne znam ni ko je igrac vojvodine a ti znas Adanw!

Laske

pre 5 meseci

Pa da je Zvezda igrala na maksimumu koliko je placen tim razbili bi Jang Bojs u obe utakmice ovako pitanje je da li ce biti pozitivan ili negativan efekat po tim novi trener i ostalo, pogotovo kad se proda ovaj mladi spic koji je najvise pokazao, ostaje i da li ce biti motiva kada se ne gra liga sampiona nisu stranci dosli da bi igrali samo sa Surdulicom ili Ivanjicom.
p

pregalac fudbalski

pre 5 meseci

Ima istu facu kao carls jenkins