Partizan na Areni: Gosti Nađ i Lazetić, priča i Aleksić

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.08.19. | 12:40

Sportska televizija napravila bogat program

Učešće srpskih klubova u grupnim fazama evropskih takmičenja godinama unazad predstavlja se kao prioritet. Razlozi su brojni, od finansija, lakše prodaje igrača, većeg broja publike, klupskog i nacionalnog koeficijenta, reprezentacije…

Crvena zvezda juri plasman u Ligu šampiona drugu godinu zaredom, dok fudbaleri Partizana večeras od 21.00 uz direktan prenos na Arena sport 1 igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije. Crno-beli su plasman u grupnu fazu drugog po kvalitetu kontinentalnog takmičenja označili kao prioritet u tek započetoj sezoni. Rival je više nego ozbiljan tim.

Važnost susreta za navijače Partizana kao i za sve ostale ljubitelje fudbala u regionu prepoznali su na televizija Arena sport, pa su ponovo spremili bogat program pred večerašnji duel.
Gost u popodnevnom studiju čiji su domaćini Anđela Anđelković i Saša Tomić biće Žarko Lazetić, bivši fudbaler i trener Partizana, sada šef stručnog štaba Teleoptika.  

Nakon Lazetića o važnosti meča i očekivanjima pred današnji susret novinari Arene upoznaće vas i kroz razgovor sa još jednim bivšim igračem “parnog valjka” Albertom Nađom.

Tokom specijalnog programa posvećenog utakmici Partizana protiv Malatije gledaoci Arene moći će da vide i čuju šta o šansama srpskog predstavnika za plasman u grupu LE misli Danijel Aleksić, u prethodnoj sezoni najbolji igrač upravo Malatije.
Utakmicu koja počinje u 21h komentarisaće Minja Vukićević. Sat vremena ranije, Boban Stefanović u studiju Televizije Arena sport ugostiće trenera omladinaca Partizana Nenada Brnovića sa kojim će takođe razgovarati o susretu kvalifikacija ali i o potencijalu juniora crno-belih i mogućnosti da neki od njih uskoro zaigraju na velikoj pozornici.

Filip Stanić, zauzeće svoje mesto ispred centralne lože stadiona “Partizan” i uživo se uključivati u program sa zanimljivim sagovornicima.

Partizan – Malatija, direktan prenos na Arena sport 1, početak u 21.00 č. 

Izabrane vesti


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara