Partizan neće u Surdulicu!

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.05.18. | 08:54

Miloš Vazura objasnio i zašto

Pod plaštom razvoja fudbala u provinciji čelnicI FSS su se odlučili da domaćin ovogodišnjeg finala kupa bude Surdulica. Međutim, posle trijumfa nad Čukaričkim, koji je iskreirao Saša Ilić, predstavnici Partizana veruju da će doći do promene.

Tačnije, da će u sredu 23.maja ukrstiti koplja sa Lučancima na nekom većem stadionu. To je u izjavi za Sportski Žurnal otkrio i generalni direktor Parnog Valjka Miloš Vazura.
„Poslali smo dopis FSS i policiji da zahtevom da se promeni mesto odigravanja finalne utakmice“, otkrio je Miloš Vazura.

Izabrane vesti

Kapacitet stadiona jugu Srbije iznosi 3.312 mesta. Uzc činjenicu da je za Partizan to meč sezone i šansa da odbrani jedan trofej, očekuje se invazija Grobara na Surdulicu.
„Interesovanje za prisustvo završnoj predstavi je znatno veće. Partizan trenutno ima tri frakcije navijača i iz svega navedenog neralno je da se meč organziuje na Radnikovom terenu. Logično je da se finale igra na većem stadionu u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu“, objasnio je Vazura za Sportski Žurnal.

Sa druge strane Takmičarska komisija FSS nije juče dobila zahtev Partizana za promenu mesta odigravanja finala kupa.
„Odluku o mestu odigravanja je doneo Izvršni odbor FSS. Njihova je ingerencija da odredi gde će se igrati“, poručio je Miodrag Janković, predsednik Takmičarske komisije FSS.


tagovi

Miloš Vazura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara