Partizan – Nordsjiland za 600 dinara

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.08.18. | 08:33

Ulaznica od danas u prodaji

Dobar rezultat doneo je Partizan iz Danske, ima prednost 2:1 i lepu priliku da se plasira u plej-of za Ligu Evrope, za šta je potrebno da narednog četvrtka ne izgubi od Nordsjilanda ubedljivijim rezultatom od 0:1.

A odmah posle meča u Farumu odredila je uprava crno-belih cene ulaznica za revanš u Humskoj, pa će navijači koji žele uživo da isprate Parni valjak ka projektovanom dvomelču sa Bešiktašem (Turci dobili LASK iz Linca u prvom meču 1:0) to moći da urade po sledećim cenama:
600 dinara za južnu;
900 dinara za bočne delove istočne i zapadne;
1.200 dinara za centralna mesta na tribinama.

Izabrane vesti

Prodaja ulaznica posredstvom Tiketlajna počinje danas, na prodajnom mestu na Novom Beogradu, u Bulevaru Milutina Milankovića 1, lokal 46, radnim danima od devet do 18 časova, subotom od deset do 16 časova, zatim putem sajta na www.ticketline.rs, kao i telefonom na broj 011/20-30-570. Na blagajnama stadiona Partizana prodaja će početi u ponedeljak 13. avgusta.

S obzirom na rezultat prvog susreta i novu energiju koju je u klub doneo angažman Zorana Mirkovića za trenera očekuje se znatno veća poseta u odnosu na prethodne evropske utakmice. A za one ljubitelje fudbala koji ne budu na licu mesta, TV Arenasport je obezbedila prenos na prvom programu.

FOTO: MN Press


tagovi

ulaznice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara