Partizan ostaje bez prvog pika za trenera?

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.05.18. | 12:47

Makabi iz Tel Aviva počeo pregovore sa Vladom Ivićem

Fudbalski klub Partizan ostao je bez titule prvaka Srbije, „visi“ mu i odbrana kupa, očekuje se da i po završetku sezone dođe do promene na klupi, ali kako sada stvari stoje, umesto Miroslava Đukića, ipak neće doći prvi pik uprave, Vladimir Ivić.

Naime, kako prenose izraelski i grčki mediji, mladi srpski stručnjak blizu je angažmana sa trofejnim Makabijem iz Tel Aviva koji takođe sprema rekonstrukciju ekipe na leto.

Izabrane vesti

Pod vođstvom aktuelnog trenera Đordija Krojfa, Makabi nije uspeo da se domogne šampionske titule u Izraelu, što uprava svakako tumači kao neuspeh.

Sa druge strane, Vladimir Ivić je bez angažmana od prošlog leta kada se razišao sa solunskim PAOK-om posle osvajanja grčkog kupa.

Već tada su krenule priče i nagađanja da bi mogao da dođe u Partizan, a one su se pojačale poslednjih nedelja otkako je postalo jasno da su Đukićevi dani verovatno odbrojani u Humskoj.

Kako pišu lokalni mediji sa severa Grčke, predstavnici Makabija već su stupili u kontakt sa Ivićem, a interesantno je da će se u slučaju njegovog dolaska u izraelski klub Krojf vratiti na funkciju tehničkog direktora.

Kada je u pitanju Partizan, jasno je da će beogradski crno-beli ipak morati da se okrenu nekim drugim trenerskim opcijama.

Foto: MN Press


tagovi

Vladimir IvićMiroslav ĐukićĐordi KrojfMakabi Tel Aviv

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara