Partizan ponudio 180.000 evra za Nikolića! Spartak traži još 120.000

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.05.18. | 09:39

Saša Zdjelar navija da se transfer realizuje

Devet godina niko nije prešao iz Spartaka u Partizan (Predrag Mijić u decembru 2009), a možda se desi da se u dva uzastopna prelazna roka ponajbolji igrači subotičnog superligaša zapute u Humsku 1. Zimus je to učinio Đorđe Ivanović u poslu vrednom 400.000 evra, a predstojećeg prelaznog roka istom stazom mogao bi da prošeta i - Nemanja Nikolić.

Špic Plavih golubova jedna je od glavnih tansfer meta crno-belih u letnjoj rekonstrukciji tima i prvi koraci na tom planu su već napravljeni. Sportski žurnal piše da su čelnici Parnog valjka spremni da plate 180.000 evra za 25-godišnjeg Kraljevčanina. Problem je što Spartak za slobodu svog najboljeg strelca traži okruglo 300.000 evra. Razlika nije velika i u okolnostima u kojima žive, rade i posluju srpski klubovi deluje premostivo. Pogotovo ukoliko se setimo januarske sage sa Đorđem Ivanovićem u glavnoj ulozi, pa je Partizan na kraju dobio igrača kog je želeo, a Subotičani tačno onoliko novca koliko su i tražili.

Izabrane vesti

Nikolić je ove sezone postigao 13 (12 u prvenstvu i jedan u kupu), a nemestio još tri gola i pozicionirao se kao jedan od atraktivnijih fudbalera, a da ne nose dres večitih rivala. O čemu svedoči izbor u idealni tim Superlige za sezonu na izmaku i nedavno interesovanje Crvene zvezde. Priliku da obogati učinak imaće već večeras, na zatvaranju plej-ofa, baš protiv Partizana. Možda budućeg kluba.
Čuo sam za njega još dok je igrao za Rostov. Dosta lepih reči kazao mi je saigrač iz Olimpijakosa Hrvoje Milić. Svaka čast Spartaku, ali zalsužuje da igra u većem klubu“, navija, u izjavi za Žurnal, Saša Zdjelar da Nikolić produži na Topčidersko brdo gde je jesenas bio strelac u remiju 1:1.

Pre Spartaka, Nemanja Nikolić je igrao za OFK Grbalj, Rostov 2 i Aktobe.

FOTO: Star sport, MN Press


tagovi

Spartak SuboticaNemanja Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara