"Vuk Rašović "
"Vuk Rašović "

PARTIZAN POTVRDIO: Vermezović bivši, Rašović novi trener!

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.04.13. | 12:38

Čelnici crno-belih su smenili dosadašnjeg šefa stručnog štaba i na njegovo mesto postavili stratega Teleoptika, koji će debitovati u četvrtak, protiv niškog Radničkog, rečeno je MOZZART Sportu u Humskoj

 

Vuk Rašović Vladimir Vermezović otišao – Vuk Rašović došao! Čelnici Paritzana su na sednici Upravnog odobra sa pozicije šefa struke smenili dosadašnjeg trenera i na njegovo mesto postavili mladog stručnjka, u poslednje dve godine stratega klupske filijale Teleoptik potvrđeno je MOZZART Sportu u Humskoj!

Izabrane vesti

To je epilog igračke i rezultatske krize u taboru crno-belih koja je kulminirala u Novom Pazaru, kad se remijem bez golova sa istoimenim domaćinom prednost lidera Super lige istopila na samo dva boda u odnosu na Crvenu zvezdu. U takvim okolnostima, rukovodstvo kluba iz Humske 1 odlučilo se za šok terapiju i na sastanku rukovodstva najpre raspravljalo o modalitetu smena starog i izboru novog stratega.

Kako je odlaskom Ljubiše Tumbakovića u Kinu Vladimir Vermezović izgubio najvećeg zaštitnika u rukovodstvu, za njegovu smenu glasala je većina članova Upravnog odbora, osim prokockane prednosti zamerili su mu slabo vođenje tima, nedostatak autoriteta u svlačionici, nedisciplinu igrača... Vermezović je minulog leta potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom, a prema nepotvrđenim informacijama, zarađivao je 200.000 evra godišnje, pa mu je urpava ponudila sporazumni raskid saradnje i isplatu prinadležnosti do kraja sezone.

Jutrošnji trening Partizana,umesto Vermezovića, vodio je njegov pomoćnik Zvonko Varga, a naredni će - Vuk Rašović. Reč je o nekadašnjem štoperu crno-belih, internacionalcu u Bugarskoj, Rusiji i Sjedinjenim Američkim Državama, koji se po završetku igračke počeo trenersku karijeru. Bio je pomoćnik Slaviši Jokanoviću, Goranu Stevanoviću i Aleksandru Stanojeviću u prvom timu Partizana, a od januara 2011. samostalno vodi Teleoptik. U međuvremenu su iz filijale u prvi tim stigli golman Nikola Petrović, desni bek Nikola Aksentijević (prodat kiparskom Apolonu, pa pozajmljen Viteseu), desni bek Marko Živković, štoper Miloš Ostojić, levi bek Stefan Aškovski, vezista Miloš Jojić i napadač Aleksandar Mitrović.

Upravo to neprestano izbacivanje talenata presudno je uticalo da se uprava Partizana odluči da užarenu klubu poveri Vuku Rašoviću, koji će debitovati u četvrtak, protiv Radničkog iz Niša.

 

(FOTO: Star sport)

 


tagovi

fudbalFK PartizanSrbijaSuperligaVladimir Vermezovićvuk rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara