Filip Stevanović
Filip Stevanović

Partizan proradio u drugom poluvremenu, prvenac Aleksandra Lutovca

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.06.19. | 20:10

Mladi Filip Stevanović pečatirao slavlje crno-belih u Ugljeviku

Nije počelo dobro u Užicu pre pet dana, ali je zato druga konktrolna utakmice Partizana ovog leta završena slavljem. Crno-beli su u Ugljeviku savladali Zvijezdu 09 iz Etno sela Stanišić (2:0) i popravili utisak sa premijere protiv podgoričke Budućnosti, za lep zamajac pred odlazak na drugi deo pripremnog perioda u Sloveniju.

Doduše, Zvijezda se u rezultatskom smislu fino držala, ali je početkom drugog poluvremena Parni valjak dodao gas i sa dva brza gola rešio pitanje pobednika. Strelci za crno-bele bili su rezervisti: Aleksandar Lutovac u 51. minutu – i to pošto je šest minuta ranije dobio šansu s klupe – nagovestivši da puca od motiva da se dokaže na novoj adresi, kao i mladi vezista Filip Stevanović, u 58.

Izabrane vesti

Trener Savo Milošević odlučio je da pravilno raspodeli minutažu, s obzirom da je reč o uvodnom delu pripremnog perioda, pa su šansu dobila dva tima po 45 minuta. U prvom delu za Beograđane su igrali: Kljajić - Pešukić, Vujačić, S. Pavlović, Šehović - Zdjelar, Smiljanić - Tošić, L. Pavlović, Lakčević - Ožegović. Taj tim se nije baš proslavio, mada mu se kao olakšavajuća okolnost mogu uzeti teški vremenski uslovi, prava sparina. A onda su u drugom delu šansu dobili: N. Stevanović - Milosavljević, Dinga, Šćekić, Momčilov, F. Stevanović, Ivanović, Đerlek, Stanojlović, Jovanović, Lutovac.

Crno-beli su igrali u Ugljeviku bez Vladimira Stojkovića, Sejdube Sume i Rikarda Gomeša, sutra ih čeka jedan trening, a u utorak selidba na Pohorje, iznad Maribora, gde će trenirati do 13. jula i odigrati četiri kontorlne utakmice.

FOTO: FK Partizan


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara