Urošević (© Star sport)
Urošević (© Star sport)

Partizan ubrzava pred letnju pijacu: Slobodan Urošević potpisuje novi ugovor

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.03.22. | 15:00

Briga manje za struku crno-belih uoči narednog prelaznog roka

Fokus igrača i članova stručnog štaba je teren u nameri da se posle dve sušne godine osvoji (makar jedan) trofej, Upravni odbor ima druge prioritete i smišlja način kako da što bezbolnije pristupi sledećem prelaznom roku. Bez obzira ko će doći, ljudi u Partizanu su kao jedan od prioriteta označili zadržavanje nekih od glavnih članova postojećeg kadra, a među njima posebno mesto zauzima – Slobodan Urošević.

Levi bek se visoko kotira u razmišljanjima sportskog sektora kad je u pitanju selekcija tima za takmičarsku 2022/23 i zato će mu u narednim sedmicama biti ponuđen novi ugovor. S obzirom da mu postojeći ističe poslednjeg dana aktuelne sezone, u Humskoj žele da se osiguraju, da imaju rešeno pitanje leve strane odbrane na duži vremenski period. Prema nagoveštajima sa Topčiderskog brda, pred člana generacije koja je 2013. u Litvaniji postala prvak Evrope u konkurenciji kadeta biće stavljen predlog ugovora do juna 2024, a sva je prilika da će ga momak iz Batajnice prihvatiti.

Izabrane vesti

Urošević je oduševio čelnike kluba i trenera Aleksandra Stanojevića načinom na koji je odgovorio obavezama u sezoni u kojoj maltene nije imao alternativu. Ivan Obradović je veći deo prvenstva proveo bio rovit, Rajko Brežančić je otpisan, teret je pao na pleća bivšeg člana Napretka, a on je posao obavio sjajno i dosad predstavljao možda i najstabilniju kariku ekipe. Igrao je bez oscilacija, uočljivih grešaka, a uspeo je da doprinese u napadu, pošto je postigao četiri gola, što je za fudbalera na njegovoj poziciji veliki bonus.

Između ostalog, zato će i dobiti novi ugovor, čime će olakšati posao klubu u formiranju tima za narednu sezonu. Na taj način će ući u petu godinu saradnje sa crno-belima među koje je stigao iz Kruševca za svega 80.000 evra. Dosad je odigrao čak 144 utakmice za Parni valjak.

Pre Uroševića, novi ugovor je potpisao golman Nemanja Stevanović, uslovi za produžetak su predočeni Milošu Jojiću, a velika je verovatnoća da će uskoro isto učiniti i Bibars Natho.


tagovi

FK Partizannovi ugovorSlobodan Urošević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara