Partizane, morao je minut ćutanja za Čika Trbu

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.05.18. | 20:09

Neočekivani propust pred večerašnji meč u Humskoj

Na stranu sve razmirice u srpskom fudbalu, ali utakmica između Partizana i Spartaka iz Subotice morala je da počne minutom ćutanja za legendu Parnog valjka Dušana Trbojevića.

Popularni Čika Trba je to zaslužio kao čovek koji je čitav svoj vek proveo na stadionu Partizana, što kao trener, kasnije trener, pa skaut Omladiske škole crno-belih.

Izabrane vesti

U pitanju je fudbalski radnik koji je stvorio i selektirao velike nade Partizana u poslednjih nekoliko decenija, među kojima su Smiljanić, Ljajić, Babović, Obradović, Sulejmani… Svakog od njih kada biste pitali ko je najzaslužniji za njihov razvoj u crno-belom dresu, bez dileme bi rekli - Čika Trba.

Zbog čega nije bilo minuta ćutanja ove večeri u Humskoj nije poznato, ali ta nepravda mora biti ispravljena naredne srede u Surdulici, gde će biti odigrano finale Kupa Srbije između Partizana i Mladosti iz Lučana.

Mora se napomenti da se od Dušana Trbojevića oprostili navijači Partizana, pošto je na jednoj od tribina stadiona u Humskoj stajao transparent: “Čika Trbo, hvala i neka vam je večna slava”.

Legendarni Čika Trba preminuo je danas u 66. godini života. Sahrana preminulog biće obavljena u subotu 19. maja na Centralnom groblju u Beogradu.

Foto: Star Sport


tagovi

Dušan Trbojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara