Sinistera (©Reuters)
Sinistera (©Reuters)

Partizanov dželat iz Lige konferencije prelazi u Lids za 26.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.07.22. | 13:17

Luis Sinistera se oprostio od Fajenorda

Trofej Lige konferencije je završio u rukama fudbalera Rome, ali je ekipa Fajenorda zavredela opšte pohvale za fantastičan, ultra ofanzivni fudbal koji je pokazivala tokom celog takmičenja i koji je u velikom stilu doveo do finala.

A, prva violina crveno-belih iz Roterdama bio je Luis Sinistera, kolumbijski krilni napadač, koji je briljirao na terenu od prvog do poslednjeg minuta. I pogotovo su ga upamtili navijači Partizana, jer je u Humskoj (5:2) na delove pocepao crno-bele.

Izabrane vesti

Dželat srpskog kluba već koliko danas trebalo bi da se preseli u Englesku. Sinisterin novi klub biće Lids, bruje mediji i iz Holandije i iz Engleske. Kolumbijac se nije pojavio danas na početku priprema Fajenorda, navodno iz ličnih razloga, da bi koji sat kasnije stigla informacija da se završava njegov transfer na Ostrvo.

Načelan dogovor je postignut, Fajenord će od transfera zaraditi 26.000.000 evra, a u ugovor su uključeni i razni bonusi, koji bi mogli tu sumu da podignu za još koji milion više.

Ono što se u Holandiji već zna kao radni plan kluba iz Roterdama je da će 40 odsto novca dobijenog od ovog transfera biti uloženo u pojačanja u nastavku prelaznog roka! Ozbiljan klub, ozbiljni planovi.

Sinistera je u Fajenord došao pre četiri godine, kada je imao 19 leta. I do danas je odigrao 113 mečeva za crveno-bele, postigao 35 golova, dok je za 29 asistirao.


tagovi

Luis SinisteraFajenordLids Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara