Partizanov super debitant Zakarić: Bolje nije moglo

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.08.18. | 22:16

Nemanja Nikolić upozorava da ništa nije gotovo i da ne sme da bude opuštanja u Humskoj u revanšu

Dugo su navijači Partizana iščekivali dolazak Gorana Zakarića iz Željezničara i ovaj momak je već na debiju protiv Nordsjelanda pokazao da bi zaista mogao da bude dobro pojačanje. Kvalitetnu partiju krunisao je golom, a pre toga demonstrirao je da ima i dobar centaršut i prodor.
“Zadovoljan sam rezultatom. Pokazali smo dobar fudbal i sigurno da nam je to dodatni motiv za revanš. Ostvarili smo ciljeve, uspeli smo da damo dva gola. Taj nespretan trenutak kod njihovog gola nas je poljuljao, ali uspeli smo da izdržimo i izborimo dobar rezultat”, rekao je Zakarić novinarima posle meča.

Kako si zadovoljan debijem u dresu crno-belih?
“Što se mene tiče, bolje nije moglo. Nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu i da će ići sve bolje. Verujem u ovu ekipu i nadam se da ćemo u beogradu imati podršku za odlazak u plej-of”.

Izabrane vesti

Napadač Nemanje Nikolić vratio se na teren posle oporavka od povrede, a zadovoljan je kako je ekipa reagovala posle dolaska novog trenera Zorana Mirkovića.
“Jako teška utakmica, s obzirom da smo imali rezultatsku krizu, gde ljudi nisu verovali u nas. Pokazali smo složnost, borbenost. Oni su u drugom delu bili bolji, povukli smo se i primili gol. Idemo sa golom prednosti, nadam se da ćemo proći dalje. Očekujem težak meč, s obzirom da smo dali dva gola, oni će rizikovati. Naša dva gola donose nam blagu prednost, ali nećemo se opustiti”.

Kako si zadovoljan svojom večerašnjom partijom?
“Bilo mi je teško, nadam se da ću sve vise doprinositi ekipi”.

Foto: FK Partizan


tagovi

Goran ZakarićNemanja NikolićNordsjeland

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara