Partizanovci u poseti dečijem odeljenju onkologije

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.10.18. | 19:15

Zdjelar, Saša Ilić i Ostojić u humanoj misiji

Prvotimci Partizana Saša Ilić, Bojan Ostojić i Saša Zdjelar posetili su dečije odeljenje Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, gde su proveli nekoliko časova družeći se sa najmlađim pacijentima ovog odeljenja.

Mališani su na dar dobili i poklone iz crno-belog butika, koji su sadržali sveske, olovke, šolje, monopol i pernice sa grbom Partizana.
"Svaki put se odazovem ovakvim akcijama, bez obzira da li je reč o kolektivnim ili individualnim, jer za mene kao roditelja i kapitena Partizana je važno da svojim primerom ukažem na važnost toga, ali i ličnog odnosa prema osobama koje imaju zdravstvene probleme. Mi odlazimo kućama, a mališani i njihovi roditelji ostaju sa svojim problemima. Ako možemo da im ulepšamo dan i pomognemo na ovaj način svojim prisustvom uvek ćemo biti tu", kaže Saša Ilić.

Izabrane vesti

Njegov imenjak Zdjelar ističe da su ovakve akcije važne.
"Tek kada se licem u lice sretnete sa ovom decom i osobama kojima je potrebna pomoć shvatate da je sve drugo što se oko nas dešava apsolutno beznačajno. Svi smo ovu posetu doživeli veoma emotivno, a posebno zaboli kada znate da ne možete mnogo da pomognete, a želite. Stoga apelujem sve da ukucaju SMS broj 7175 udruženja Uvek sa decom i da na taj način pomognemo da se obezbede sredstva za dečije odeljenje", poručuje Zdjelar.

Pored Saše Ilića i Saše Zdjelara mališane na onkologiji je posetio i Bojan Ostojić.
"Moj telefon je pun slika i snimaka mojih novih drugara. Čitali smo im, pevali, slikali smo se za Instagram. Neki od njih su me već za pratili na ovoj društvenoj mreži… Sa jedne strane mi je puno srce, a sa druge strane znam za bol njihovih roditelja, jer mi kada odemo oni ostaju. Okrenimo se oko sebe, jer ovo je stvaran život", dodaje Ostojić.

FK Partizan se zahvaljuje udruženju Uvek sa decom čijim donacijama preko sms broja 7175 se sakupljaju sredstva pomoći za dečije odeljenje Institua za onkologiju i radiologiju, a koje nam je omogućilo današnju posetu.

Foto: FK Partizan


tagovi

Saša ZdjelarSaša IlićBojan Ostojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara