Partizanovi navijači (©Starsport)
Partizanovi navijači (©Starsport)

Partizanovci zakazali protest pred “revijalni” revanš s Dancima: Uprava, napolje

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.08.23. | 14:31

U četvrtak, na Terazijama…

Debakl u prvom sudaru sa Nordsjelandom iliti kap koja je prelila čašu za Partizanove navijače. Ili barem onaj najvatreniji deo njih, koji već neko vreme nije u dobrim odnosima sa upravom, a sada je rešio da krene u otvoreni konflikt. Naime, pristalice crno-belog kluba su za četvrtak zakazale protestnu šetnju od Terazija do stadiona u Humskoj.

Zahtev samo jedan: da se aktuelnom rukovodstvu poruči da je vreme za rastanak.

Izabrane vesti

Grobari, navijači Partizana, ljubitelji fudbala. Nemamo prava da budemo ljuti na igrače Partizana! Pobede i porazi su sastavni deo fudbala a i života generalno. Da je prijatno, nije ni malo! Da smo besni i ogorčeni, jesmo, do srži”, počinje se u navijačkom saopštenju, pre no što se fous pomera ka upravi.

Adresa na koju treba usmeriti sav bes je uprava fudbalskog kluba Partizan. Oni su apsolutni krivci za položaj kluba i stanje u njemu. Poraz od 5:0 nije ni prvi ni poslednji koji ćemo doživeti ali se diletantskom načinu vođenja kluba mora stati na put”.

Prvi korak u toj borbi…

Pozivamo sve navijače Partizana da nam se pridruže na protestnom skupu i šetnji koju ćemo organizovati 31.08. pre revijalne revanš utakmice protiv Nordsgrjelanda u Beogradu. Skup je kod Terazijske česme u 18 časova nakon čega ćemo prošetati do stadiona JNA i jasno reći šta mislimo o upravi kluba. Probudite se, aktivirajte se, dogorelo je”.

Završava se sa kratkim: Uprava, napolje.



tagovi

grobariFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara