Partizanu sudi Široki, Nikolić na Marakani

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.03.19. | 10:01

Poznati delioci pravde za četvrtfinalne utakmice Kupa Srbije

Sutra nas očekuju četvrtfinalni mečevi kupa Srbije, siguzrno i mnogo tenzije jer pojedini klubovi na duele u masovnijem takmičenju gledaju kao prilika da spasu sezonu.

Najviše vatre se očekuje u Kruševcu, gde će, posle ostavke Zorana Bate Mirkovića, gostovati Partizan. Sudijska komisija FSS odlučila je da taj meč poveri arbitru iz Smedereva Zoranu Širokom. Sigurno se ova odluka neće svideti odgovornima iz Humske.

Izabrane vesti

Tokom prošle sezone na društvenim mrežama pojavile su se slike Zorana Širokog u obeležijima Crvene zvezde, i to na košarkaškim mečevima tog kluba.

Utakmicu na Marakani, između Crvene zvezde i Radnika, sudiće Bojan Nikolić. Reč je u arbitru koji nema velike afere iza sebe, ali jee bio u centru pažnje krajem prošle takmičarke sezone kada je delio pravdu na meču između Vojvodine i Radničkog. Nije položio taj ispit.

Možda trenutno i najbolji sudija u Srbiji (Milorad Mažić je otišao u Kinu), Srđan Jovanović biće na centru igrališta u Subotici, gde se sastaju Spartak i Mladost iz Lučana (14 časova).

Utakmicu između Radničkog i Vojvodine sudiće Predrag Piper.


tagovi

Zoran ŠirokiArbitražna komisija FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara