"Patriotski" na Ruiza i Urenju, što da ne?

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.06.18. | 14:22

Kvote su top

Srbija je bila na pragu osmine finala Mundijala, ali je porazom od Švajcarske zakomplikovala sebi život i sada mora da pobedi Brazil, ako ne želi da gleda u tuđe dvorište.

Švajcarci su praktično završili veći deo posla. Teoretski - još ne. U praksi, jednom nogom su u osmini finala. Jedino što bi moglo da ih zaustavi na tom putu je remi Srbije i Brazila u Moskvi, uz pobedu Kostarike sa dva ili više gola razlike u poslednjem kolu Grupe E.

Izabrane vesti

A u slobodnoj igri koju je pripremila MOZZART kladionica možete se kladiti i na broj žutih kartona (po ekipi, u prvom poluvremenu, ukupno...), isto tako i za ofsajde, šuteve ukupno, kao i u okvir gola... Takođe, ko će izvesti prvi aut, prvi korner, ko će biti požuteti, možda i pocrveneti, ko izvesti prvi penal...

Primera radi, kvota da će Haris Seferović postići prvi gol na meču iznosi 5,00, a ako hoćete da gađate "patriotski", tu su tipovi da će to učinitiMarkos Urenja (11,00), Brajan Ruiz (12,00) Džoel Kembel (12,00)...

Ne zanemarite ni kvote na tipove da će neko od pomenutih igrača zatresti mrežu bilo kad u toku utakmice.

Tako su koeficijenti na Urenju i Ruiza 4,75 i 5,00, što nikako nije loše. Dakle, ako se nadate da će se nezgodni i žilavi Kostarikanci isprsiti pred Švajcarcima, iako su već ispali, gađajte neku od ovih kvota, moglo bi dobro da se naplati.

Zanimljivo, Kostarikanci su još uvek bez postignutog pogotka na ovom Mundijalu, a takođe su i jedina selekcija bez datog gola. Da li će danas postići prvi? Bilo bi idealno.

Kompletnu ponudu pogledajte na sajtu mozzartbet.com

 

Foto: Action Images


tagovi

Slobodna igrareprezentacija Švajcarskereprezentacija KostarikeRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara