PATRIOTSKI TIKET: Efikasno na naše

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.07.18. | 13:08

Da li će opet biti goleade?

Posle Crvene zvezde, koja je u utorak veče preskočila prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu šampiona, još tri srpska tima večeras izlaze na teren, u nameri da naša zemlja ima maksimalan broj učesnika u evropskim kupovima i naredne sedmice. Reč je o Partizanu, niškom Radničkom i Spartaku iz Subotice, koji će u revanšima početnog kvalifikacinog kola za plasman u Ligu Evrope pokušati da uvećaju, sačuvaju ili ostvare prednost i tako se domognu naredne runde.

Crno-beli su doneli velikih 3:0 iz Nikšića i ogromni su favoriti protiv Rudara, Radnički je na Maltu poneo još ubedljivijih 4:0 protiv Gzire i ne bi trebalo da brine za prolaz, dok Plavim golubovima u Severnoj Irskoj igra samo pobeda, jer su protiv Kolrejna u Novom Sadu igrali 1:1.

Izabrane vesti

Ukoliko verujete da će utakmice sva tri naša tima biti efikasne – konkretno da će tip 3+ proći na mečevima Radničkog i Spartaka, a kombinacija 1-1&4+ u Humskoj – redovna kvota u Kladionici MOZZART u tom slučaju biće 8,11. A samo u MOZZARTU ovaj tiket možete da odigrate s kvotom 9,50!

Ukoliko želite da odigrate ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu do večeras u 18.00 kažete da želite da odigrate Tiket 02.


tagovi

patriotski tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara