PATRIOTSKI TIKET: Nastavak srpske bajke i kvota u MOZZARTU - 13

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.08.18. | 15:19

Mi verujemo u uspeh Crvene zvezde, Partizana i Spartaka. A vi?

Naši klubovi su bili uspešni u dosadašnjem delu kvalifikacija za evropska takmičenja. Radnički iz Niša nije uspeo protiv Makabija, ali ćemo u trećem kolu imati tri predstavnika. Crvena zvezda večeras na svom bunjištu dočekuje Spartak iz Trnave, dok u četvrtak Partizan gostuje Nordsijelandu, dok će subotički Spartak dočekati Brondbi na Marakani.

Verujemo u nastavak srpske bajke, a ako verujete i vi vreme je da u kladionicama MOZZART ponovo odigrate Patriotski tiket.

Izabrane vesti

Crveno-beli su bili neumoljivi u dosadašnjim izazovima na Marakani. Pobedili su Spartaks (2:0) i Trnavu. Navijači očekuju slično dostignuće i večeras. Ako verujte tim Vladana Milojevića možete da odigrate kombinaciju 1&3+. Realan ishod ako tim Vladan Milojevića bude blizu maksimuma.

Partizan grca u prvenstvu. Ali na evropskoj sceni odrađuje posao. Pobedio je u Pljevljima, ostao neporažen u Litvaniji. Sigurno Zoran Mitrović može da podigne ekipu. Taman da ostane neporažena. MOZZART vam nudi kombinaciju x2&2+... Čini se da je pozitivan rezultat dostižan za crno-bele.

Šansu ima i Spartak. Brondbi je veliki favorit, ali bila je to i Sparta, pa se loše provela. Ako verujte u ekipu Vladimira Gaćinovića i nastavak bajke Plavih Golubova predlažemo vam da odigrate duplu šansu 1x.

Ukupna kvota na ove tri utakmice 10.94. Međutim, MOZZART je tradicionalno podebljao cifru, pa je kvota koja podrazumeva dobre rezultate naših klubova podignuta i u na uplatno-isplatnim mestima kladionice MOZZART inosi 13.00.

Ukoliko želite da odigrate ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu do večeras u 20.30 kažete da želite da odigrate Tiket 01.


tagovi

patriotski tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara