PATRIOTSKI TIKET: Sever i jug igraju za kvotu 6,00

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.08.21. | 13:24

MOZZART specijalitet dana, možete da uplatite do večeras u 20.30 časova

Izdvojeno iz ponude, onako zasebno od ma čega što možete sami, MOZZART na svetlo dana izbacuje PATRIOTSKI TIKET koji podržavamo zagarantovanom kvotom 6,00. Nema tu neke naročite filozofije, jer ako je Zvezda na Marakani mogla Kluž da časti sa 4:0, može i u Rumuniji da dođe do 3+ ishoda. Dakle, stvar je prosta što se tiče tima Dejana Stankovića, ali to je samo jedna strana medalje, koju vezujemo za kvalifikacije za Ligu Evrope...

Druga je u Humskoj, tamo gde Partizan čeka na volej Santa Klaru. U špicu za naš tip 1&2+, zaigraće Sejuba Suma, a južna strana stadiona Partizana od njega i ostatka ekipe očekivaće da domaćin postigne najmanje dva, a ne primi ni jedan gol. Tako bi Santa Klara bila eliminisana, a naš klub bi otišao u grupnu fazu Lige konferencija.

Izabrane vesti

Nama su dakle, samo dva prolazna tipa dovoljna za slavlje na kraju večeri, pa vi vidite. PATRIOTSKI TIKET možete pokupiti na svakom MOZZART uplatno-isplatnom mestu, ili uplatiti preko veb stranice. Krajnji rok za uplatu je 20.30 časova, odnosno trenutak početka Zvezdine bitke sa Klužom.

20.30: (2,95) Kluž (3,20) Crvena zvezda (2,50)

21.00: (1,80) Partizan (3,45) Santa Klara (4,80)

* Kvote iz redovne liste, mimo izdvojene ponude PATRIOTSKOG TIKETA, podložne su promenama


tagovi

patriotski tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara