PATRIOTSKI TIKET: Svi naši na kvoti šest

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.08.21. | 13:15

Crveno i crno-bele duple šanse, plus Vošina i Čukina GG partija u MOZZART kladionici vrede najviše

Stankovićeva armada skida skalp Šerifu ili igra nerešeno, isto važi i za Parni valjak, dok Voša sa LASK-om i Čuka s Hamarbijem igraju GG partije u evropskim kvalifikacijama. Stvar je kao što vidite jednostavna, kao i MOZZART patriotizam koji se oseća i u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu konferencija...

E, sad to što malo mora da se čeka, nije do nas! Verujte, vredno je uloga, a naši odsteri su i u ovom slučaju povećali ukupnu kvotu za navedene mečeve, tako da vi samo treba da operateru na uplatno-isplatnom mestu naglasite da želite upravo skrojeni, do maksimale bustovani patriotski tiket.

Izabrane vesti

Verujemo u Dekija Stankovića i drugare, mi palčeve podjednako jako stežemo Akeksandru Stanojeviću u Humskoj, kao i Čukaričkom i Vojvodini. Zato je najmanje što smo za sve naše mogli da učinimo bilo da sastavimo jednu ovakvu kladioničku poslasticu. Mi smo tipovali, a vi? Razmislite dobro, jer vremena ima do večeras, sve dok Zvezda ne zaigra u Tiraspolju, a onda sledi slatka strepnja! Naši mogu – vi imate šansu s MOZZART kladionicom da budete deo zajedičkog slavlja.

Utorak, 19.00: (3,80) Šerif (3,35) Crvena zvezda (2,10)

Četvrtak, 18.45: (1,82) Hamarbi (3,60) Čukarički (4,40)

Četvrtak, 21.00: (2,97) Partizan (3.40) Soči (4,00)

Četvrtak, 21.00: (1,33) LASK (5,40) Vojvodina (8,50)


tagovi

patriotski tiketsportsko klađenjebet analizaFK PartizanFK Crvena zvezdaČukaričkiFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara