Paunović dobio za džabe jedan od najskupljih promašaja Čelsija

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.08.21. | 21:28

Bivši engleski reprezentativac u Redingu

Reding koji sa klupe prevodi naš Veljko Paunović se pojačava zvučnim imenima, a ne troši novac. Za kupovinu igrača ovog leta nisu izdvojili ni funtu.

Nova poznata faca koja je zadužila opremu popularnih Rojalsa je bivši engleski reprezentativac Deni Drinkvoter. Jedan od najskupljih promašaja u istoriji Čelsija (plaćen Lesteru 38.000.000 evra) je danas došao u Reding na jednogodišnju pozajmicu. Posle nje završava sa Čelsijem jer mu na kraju sezone ističe ugovor prema kojem je zarađivao 6.000.000 evra godišnje.

Izabrane vesti

On u Čelsiju nikada nije opravdao očekivanja i selio se na pozajmice u Barnli, Aston Vilu i Kasimpašu ali nigde nije zadovoljio. Ipak, u Redingu se nadaju da bi mogli da vide makar deo Drinkvoterovih kvaliteta iz šampionske sezone Lestera.

On nije jedino poznato ime koje je ovog leta stiglo na stadion Madejski. Reding je kao slobodne igrače doveo Alena Halilovića (Birmingem), Džuniora Hojleta (Kardif), Skota Dana (Kristal Palas), a na pozajmicu iz Čelsija je pre Drinkovtera stigao i Abdul Rahman Baba.


tagovi

Dani Drinkvoterletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara