Paunović pikirao pojačanje iz Mančester Junajteda

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.12.20. | 10:57

Markos Roho na meti Redinga

Redingu su uoči starta sezone mnogi predviđali borbu za opstanak. Malo ko je video četu sa stadiona Madejski u vrhu Čempionšipa, a uoči Nove godine momci Veljka Paunovića na samo su četiri boda od lidera Noriča.

Ambicije su, razume se, porasle, sada se već govori o plasmanu u Premijer ligu, pa u tom cilju uprava kluba želi da pojača sastav tokom zimskog prelaznog roka. Engleski mediji navode da je Paunović pikirao ozbiljno pojačanje. U pitanju je Argentinac Markos Roho (30), defanzivac Mančester Junajteda, čije je vreme na Old Trafordu odavno prošlo.

Izabrane vesti

Roho dugo nije igrao, još otkako se letos vratio sa pozajmice iz Estudijantesa, međutim očito postoje klubovi koji smatraju da bi mogli da ga vrate u pravi ritam. Pre Redinga kao moguća nova destinacija za Argentinca pominjao se Šefild Junajted. Tada se navodno isprečila visoka plata od 80.000 funti nedeljno.

Da li će Roho smanjtii aptetite ili je Reding spreman da ozbiljno rizikuje manje je važno - veliki posao je na pomolu.

Podsetimo, Markos Roho je došao u Mančester Junajted pre šest godina iz Sportinga za 20.000.000 evra. Odigrao je ukupno 122 utakmice i postigao dva gola.



tagovi

Zimski prelazni rok 2021Markos Roho

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara