Pavkov pozvan u reprezentaciju!

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.03.19. | 21:13

Krstajić naknadno uručio poziv Zvezdinom napadaču

Milan Pavkov je dobio debitantski poziv u reprezentaciju Srbije!

Napadač Crvene zvezde je naknadno pozvan u tabor Orlova nakon što se zbog povrede povukao Aleksandar Prijović, saznaje MOZZART Sport.Pavkov će se večeras priključiti reprezentativcima Srbije i sutra otputovati sa njima u Nemačku gde ih očekuje prijateljski duel sa Pancerima. 

Izabrane vesti

Pavkov je igrama ove sezone u dresu Crvene zvezde svakako zaslužio poziv selektora Krstajića, ali su na poslednjem spisku prednost imala trojica napadača koji su već neko vreme standardni članove nacionalnog tima. Ipak, Prijović se požalio na povredu mišića koju je zaradio po zimskom dolasku u Al Itihad i odlučeno je da on ne putuje sa ekipom u Nemačku i Portugaliju. Krstajić je reagovao i naknadno uručio poziv napadaču Zvezde. 

Poziv u tabor Orlova je zaslužena nagrada za napadača koji ima neverovatnu sezonu u Crvenoj zvezdi. Letos je sezonu počeo kao rezervni napadač Crvene zvezde, ali se vremenom izborio za status u timu Vladana Milojevića. Posle njegovog ulaska u igru, Crvena zvezda je u Salcburgu obezbedila plasman u Ligu šampiona. Potom je u elitnom takmičenju pružio senzacionalnu partiju protiv Liverpula i sa dva fenomenalna gola potopio evropskog viceašmpiona na Marakani. Nedavno je i u večitom derbiju postigao sjajan gol kojim je Zvezdu spasao poraza, a tokom cele sezone je pružao dobre partije u prvenstvu. 

Na 27 mečeva u dresu Crvene zvezde ove sezone u svim takmičenjima (19 kao starter) je postigao 11 golova i upisao tri asistencije. Ima 25 godina i do sada nije igrao za reprezentativne selekcije Srbije. U napadu Orlova će pojačati konkurenciju Aleksandru Mitroviću i Luki Joviću

Povreda Prijovića je najnoviji u nizu hendikepa koji su zadesili reprezentaciju Srbije. Krstajić zbog povreda (najverovatnije) ne može protiv Nemačke da računa na povređene Nemanju Miletića, Ljubomira Fejsu, Aleksandra Kolarova, Dušana Tadića i Filipa Kostića

(FOTO: MN Press)


tagovi

Milan Pavkovfudbalska reprezentacija SrbijeMladen Krstajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara