Kai Haverc u akciji
Kai Haverc u akciji

Pazi, snima Barselona

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.12.18. | 17:05

Supertalentovani Kai Haverc na izlaznim vratima Bajera iz Leverkuzena

U timu Bajera iz Leverkuzena Kai Haverc je trenutno najbolji igrač i prvi kandidat za milionsku prodaju.

Sa svega 19 godina talentovani vezista se već dokazao kao ozbiljan bundesligaški igrač (83 nastupa u ligi, kupu i Ligi Evrope i debi za seniorsku selekciju Nemačke) i za razliku od ostatka tima jedini je koji na svakom meču konstantno dobar. Zbog toga ga, prema navodima SportBilda, španski velikan Barselona pažljivo snima na svakoj utakmici.

Izabrane vesti

Mnogi top klubovi već su uspostavili kontakt sa Havercovom menadžerskom agencijom, a među njima su dva mančesterska kluba, kao i Real Madrid, Liverpul i Pari Sen Žermen. Poznati list navodi da je Barsa ipak najzainteresovanija i da skaut ovog kluba u Nemačkoj poslednjih meseci na propušta nijednu utakmicu Farmaceuta, čak ni treninge ovog kluba.

Isti izvor navodi i da Bajer, iako nije planirao prodaju za leto 2019. godine, teško da će uspeti da zadrži Haverca po završetku sezone, posebno jer se nalazi na sedam bodova od pozicije koja vodi u Ligu šampiona i trebaju mu pare. Haverc je u julu 2017. produžio ugovor sa Leverkuzenom do juna 2022. i u njega nije uključena nikakva otkupna klauzula.

Bez obzira na godine prerastao je sredinu. Odavno.

Foto: Reuters


tagovi

Kai Haverc

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara