Pažnja, pažnja: Naftaši imaju novog predsednika

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.03.18. | 09:24

Kamran Gulijev je čovek koji obećava

Jedan od šampionata na koji danas definitivno vredi obratiti pažnju je Premijer liga Azerbejdžana, pošto se u derbiju 18. kola susreću Gabala i Nefči (12.30).

Ključna stvar koju bi trebalo da znate - ako ne za danas, onda bar za ubuduće - gosti su nedavno promenili predsednika. Orkana Husejnzadea zamenio je Kamran Gulijev, koji je sa uspehom vodio Sumgajit. Da navijači Nefčija imaju razloga za optimizam svedoči činjenica da je Sumgajit (juče remizirao sa Karabagom) na plus osam u odnosu na Nefči. Gulijev je očigledno postavio dobre osnove u svom prethodnom, daleko siromašnijem klubu u odnosu na Nefči. Ako je tako dobro radio u siromašnoj sredini, nema razloga da to ne bude slučaj u bogatijem klubu.

Izabrane vesti

Kako bilo, Nefči ne može da bude prezadovoljan formom u 2018. godini. Pobeda protiv Kapaza, poraz od pomenutog Sumgajita i remi sa Zirom. Da su bar zabeleženi remi protiv Sumgajita i trijumf nad Zirom, bila bi neka druga priča. Tamošnji mediji pišu da je Nefči bio bolji od Zire, napadao, držao loptu u nogama, stvarao šanse, ali...

Gabala i Nefči ukrštaju koplja i u polufinalu nacionalnog kupa za oko mesec dana, tako da je realno da i jedni i drugi nešto opreznije uđu u današnji susret i sačuvaju snage za prestojeći duel. Gabala je slavila na tri protekla dvoboja sa Nefčijem kod kuće. Gost se, blago rečeno, ne snalazi na strani, tako da kombinacija 1X&0-3 deluje kao optimalno rešenje.

AZERBEJDŽAN 1 - 18. KOLO:

Subota

Kapaz - Sabail 2:1 (1:1)
Sumgajit - Karabag 1:1 (0:0)

Nedelja

12.30: (1,52) Gabala (3,60) Nefči (6,75)
15.00: (1,27) Zira (4,80) Kešla (12,00)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

kladionicasportsko klađenjebet analizaNefčiGabala

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara