Pejčinović trenira s Lokomotivom, nije više u Kini

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.19. | 18:39

Inače, dobio je i ruski pasoš 1. aprila

Kako piše ruski sajt Sportbox.ru, Nemanja Pejčinović više nije igrač Čangčun Jataija. Ne samo to, već je Pejčinović snimljen na treningu Lokomotive iz Moskve, tima za koji je nastupao od 2014. do 2018. godine.

On je trenirao u opremi Lokomotive, odvojeno od ostatka tima, zajedno sa trenerom zaduženim za kondiciju i održavanje forme.

Izabrane vesti

Pejčinović je navodno raskinuo ugovor s Čangčunom, a 1. aprila je dobio i državljanstvo Ruske Federacije. Kao član Lokomotive, postao je šampion Rusije, a dva puta je osvojio Kup te zemlje.

Do sada je Pejčinović odigrao 114 utakmca za Lokomotivu, a uspeo je da postigne i tri gola i zabeleži šest asistencija.

Ne čude ove vesti pošto je Pejčinović i prilikom odlaska u Kinu pokazao jasno da ide tamo zbog novca, a možda je dobijanje pasoša Rusije bila inicijalna kapisla za povratak u Evropu.
Pejčinović izuzetno voli Rusiju i nije isključeno da ponovo zaigra u našoj zemlji. On je želeo da ostane u Lokomotivi, ali se nije dogovorio sa prethodnim rukovodstvom. Reč je o sjajnoj osobi, velikom profesionalcu i drago mi je što je dobio državljanstvo Rusije”, rekao je 71-godišnji Jurij Sjomin, legendarni trener Lokomotive.

Možda je ovo znak da se Pejčinović vraća u Lokomotivu...

Foto: MN Press


tagovi

Nemanja Pejčinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara