Pepe i Kasiljas
Pepe i Kasiljas

Pepe i Kasiljas u tandemu nose iskustvo osvajanja šest šehara Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.01.19. | 15:38

Sada u Portu

Fotografija iz vlažnih snova Portovih navijača. Iker Kasiljas i Pepe. U dresu Zmajeva. Nekad nezamislivo, danas realnost. Posle legendarnog golmana Reala još jedan proslavljeni član Kraljevskog kluba zadužio je opremu kluba sa Dragao stadiona. Pepe je potpisao do 2021.

Tako se vratio u klub u kome je igrao od 2004. do 2007. Bila je to ona era posle Žozea Murinja, Pepe je za 1.000.000 evra stigao iz Maritima kao zamena za Rikarda Karvalja. Za tri sezone je uprkos čestim promenama na mestu trenera prigrlio dve šampionske krune, a onda za 30.000.000 evra otišao u Real.

Izabrane vesti

Tamo ga je sačekao ko drugi nego Iker Kasiljas, pa su u narednih osam godina zajedno osvojili dve titule prvaka Španije, pa i onaj pehar Lige šampiona pod vođstvom Karla Ančelotija.

Onda je 2015. Kasiljas otišao sa stadiona “Santjago Bernabeu”, nema u Realu emocija, čim malo oslabiš - letiš. Dve godine kasnije na svom primeru je to video i Pepe. Ali sada, tri godine pošto i Portugalac napustio Madrid – ponovo zajedno. I nije im dugo trebalo da prvim selfijem sa stadiona Dragao pokažu svetu da nisu zaboravili šta su sve zajedno proživeli. Nisu ni mogli. Previše je toga bilo.

Uostalom, ako bismo sabrali sve njihove trofeje... Samo iz Lige šampiona bilo ih je šest. Ogromno iskustvo za čitav tim Porta uoči dvomeča sa Romom u osmini finala Lige šampiona.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Zimski prelazni rok 2019PepeIker Kasiljas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara