Pepe u stilu ide iz Bešiktaša - iz svog džepa platio kuvare i ljude koji održavaju teren

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.12.18. | 12:40

Crno-beli iz Istanbula imaju finansijske probleme, Portugalac će promeniti klub ove zime

Još nije zvanično, ali španska Marka piše da će portugalski štoper Pepe napustiti Bešiktaš. Dogovor je postignut, samo treba da se saopšti javnosti.

Pepeu je ugovor isticao u junu, tako da bi sada mogao da promeni klub kao slobodan igrač pošto će isti biti raskinut. U Bešiktašu ima dosta problema sa finansijske tačke, čak nekim zaposlenima kasne plate.

Izabrane vesti

Zato se Pepe potrudio da ga u ovom istanbulskom timu pamte po lepom, pa je platio iz svog džepa platu nekima od zaposlesnih - kuvarima, ljudima zaduženim za održavanje terena i tako dalje... Neko će reći da to nije mnogo novca, ali mnogi ne učine ni toliko.

Pepe je ove sezone odigrao 17 utakmica, a ukupno je za Bešiktaš igrao 52 puta i uspeo je za to vreme kao defanzivac da da sedam golova i da podeli tri asistencije. Bešiktaš nije uspeo da obezbedi sredstva za njegovu platu kao i još nekim najplaćenijim igračima, pa je zato Portugalac mogao da raskine ugovor.

Iskusni defanzivac ima 35 godina, karijeru je počeo u Maritimu 2001. godine. U Porto je stigao 2004. godine i posle tri sezone je stigao do dresa Real Madrida. Na Santjago Bernabeuu je proveo čak 10 sezone, a 2017. je prešao u Bešiktaš.

Dosta toga je osvojio u karijeri, između ostalog tri Lige šampiona, UEFA Superkup, dva Svetska klupska prvenstva i Evropsko prvenstvo s reprezentacijom Portugalije...

Impresivno.

Foto: Reuters


tagovi

PepeZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara