Pereira poslao Koentraa u penziju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.02.18. | 23:53

Kakav dribling… I kakav pad

Napravio je karijeru na kojoj bi mu 99 odsto ozbiljnih fudbalera pozavidelo. Nakupio se para tokom evo već sedam sezona koliko je pod ugovorom sa Realom. Ali iako je dva puta osvojio i Ligu šampiona Fabio Koentrao za ovih 29 godina ama baš nikoga nije ubedio da je zaista kalibar igrača koji j sve to zaslužio. Prvom timu Reala već tri godine ne može ni da primiše, pa je prvo bio na pozajmici u Monaku, pa zatim u Sportingu u kome je konačno dočekao da redovno igra.

Rikardo Pereira nije bio tolike sreće. Kao klinaci je igrao za Benfiku, pa Sporting, ali nije prošao, pa je profesionalnu karijeru počeo u Vitoriji Gimaraiš, da bi kasnije morao da se lomi igrajući i za B tim Porta. Od trofeja ima samo titulu U21 viceprvaka Evrope i Kup Portugalije sa Gimaraišom 2013. Morao je in a pozajmice u Nicu. Ali večeras je u Portu konačno dočekao da njega dižu u nebesu, a Koentrau se smeju.

Izabrane vesti

Loptu je petom poslao u kontrasmer, a Koentraa je poslao - na patos. U šali bi neko rekao: poslao ga je u penziju. Sjajno!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Fabio KoentraoRikardo Pereira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara