Pešić odbio Hal uz veliku zahvalnost: U karijeri nisam upoznao većeg profesionalca

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.01.22. | 14:48

Iskusni napadač u superlativu govorio o predsedniku Tigrova Adžunu Ilidžaliju

Aleksandar Pešić ove zime ipak neće menjati sredinu i otići na Ostrvo, uprkos ogromnoj želji Hala i predsednika popularnih tigrova Adžuna Ilidžalija, pa će tako biti u prilici da u dresu svog Karagumruka nastavi borbu za prvo meste liste strelaca turskog šampiona.

Odlični srpski napadač zahvalan je Ilidžaliju na velikom profesionalizmu i ogromnoj želji da ga dovede u svoje redove, ali je konačnu odluku doneo nakon konsultacije sa porodicom i menadžerom, što je bilo ključno u odluci da ne krene put Istočnog Jorkšira.

Izabrane vesti

"Ovom prilikom želim da izrazim iskrenu zahvalnost gospodinu Ilidžaliju. Moram da kažem da u svojoj fudbalskoj karijeri nisam sreo tako profesionalnog i posvećenog čoveka. Iskrenost, integritet, neverovatna energija i ličnost samo su neka od njegovih osobina. Još jednom želim da izrazim svoju zahvalnost gospodinu Ilidžaliju. Nakon razgovora sa svojom porodicom, moram da kažem da sam ovih dana imao mnogo nedoumica i mnogo razmišljao. Moj agent, koji je ponovo dokazao da je moj pravi prijatelj, mnogo mi je pomogao i doneli smo odluku da ostanem u Istanbulu", napisao je Pešić na društvenim mrežama.

Pešić je u Karagumruk stigao prošlog leta kao slobodan igrač i potpisao ugovor do juna 2023. godine. Uprkos interesovanju i Crvene zvezde to se pokazalo kao sjajan potez iskusnog igrača, koji se odlično uklopio u novom klubu i brzo postao glavni igrač. To možda neće dodatno unovčiti ove zime, ali bi to možda mogao da učini narednog leta.


tagovi

Aleksandar Pešić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara