""
""

PET NA PET - Vladimir Kovačević: Zvezda je život, ostalo su sitnice

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.01.18. | 08:54

Sjajni mladi glumac četrnaest godina je trenirao plivanje i vaterpolo!

Glumac, Vladimir Kovačević, danas gostuje u rubrici MOZZART Sport portala, „Pet na pet“. Pre nekoliko dana nesebično nam je pomogao u realizaciji naše plemenite akcije „Humanitarni tiket u podne“, tipujući za Nikolu Jeličića.

Izabrane vesti

Vladimir se rodio u Beogradu, odrastao je među novobeogradskim blokovima i student je četvrte godine Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. Nastupao je u studentskim filmovima i predstavama na fakultetu, ali je dobio i svoju prvu profesionalnu ulogu u TV seriji Prve televizije, „Istine i laži“. Serija je nastala po licenci veoma popularne argentinske tv serije Graduados, a Vladimir tumači lik srednjoškolca Arse, naslednika bogatog dede koga igra Svetozar Bule Goncić.

Za vrlo kratko vreme, Vladimir je tumačeći ovu ulogu stekao veliku popularnost gledalaca, naročito mlađe, ženske, populacije. Da li su mu daske koje život znače jedina životna preokupacija i  šta misli o sportu i sportskim aktivnostima, saznaćete upravo sada.

1.Da li ste svojevremeno trenirali neki sport i koji?
“Trenirao sam plivanje i vaterpolo ukupno četrnaest godina. Uporedo sa plivanjem sam trenirao karate sedam sezona“. 

2.Ko Vam je bio sportski uzor, idol, u tinejdžerskim danima?
„Što se tiče vaterpola, uzor mi je bio Aleksandar Šapić. Igrao sam na istoj poziciji kao on i uvek me je inspirisala njegova nadmoć u bazenu. A omiljeni sportista mi je oduvek bio engleski fudbaler, Frenk Lampard“.

3.Koji sportski klub nosite u navijačkom srcu?
„Zvezda je život, sve drugo su sitnice. Od klubova iz inostranstva, to je Čelsi“.

4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?
„Nažalost, od svih sportskih događaja u duši mi je najdublje urezan Zvezdin poraz od Bordoa. Pri rezulatatu 2:2, čekao sam trenutak kada će sudija svirati kraj utakmice, ali umesto toga, u 93. minutu je svirao jedanaesterac za Bordo. Precizan pogodak i Crvena zvezda je izgubila sa 3:2. Posle ovosezonske pobede nad Krasnodarom i plasmana u LE, ovaj poraz manje boli, ali je i dalje tu. A najlepši događaji su pobeda u 143. derbiju i pobeda reprezentacije protiv Nemaca na SP 2010. u Južnoj Africi“.

5 Životni i sportski moto?
“Svakog dana mi je sve lepše, a sve teže”.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 21:00 4010 ŠPA 1 Getafe - Ath.Bilbao tgg gg3+ 2,50

Bonus pitanje: Šta u MOZZARTU odigrati na utakmicu HETAFE – ATL. BILBAO?

“Probajte sa igrom gol, gol, uz tri plus”, rekao je naš gost uz konstataciju, da se poslednja utakmica ovih rivala završila čistim X, a da je meč pre toga dobio Bilbaom sa samo jednim postignutim golom. Vladimr Kovačević baš zbog toga očekuje da je kucnuo čas u kome će pljusnuti dovoljno golova, pa da se okonča  sušna serija dve ekipe.

Pišu: Nela i Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com
(Foto: V. Kovačević, priv. arhiva)


tagovi

Vladimir Kovačević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara