Pet trofeja posle Đurića: Ne damo na Partizan

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.05.18. | 11:42

Iz Humske poručuju da imaju kvalitetnu upravu

Vreme slavlja u Humskoj ulici. Tačku na iscrpljujuću sezonu, u kojoj su odigrali 57 utakmica, Partizanovi fudbaleri stavili su u Surdulici, odbranivši pehar Kupa Srbije.

Bio je to povod da, osim igrača i članova stručnog štaba, danu dušom i rukovodioci crno-belih. I budu zadovoljni.
Kup je veliki trofej, Partizan ga uzima treći put zaredom i to dovoljno govori o njegovoj vrednosti. Veoma sam srećan i zadovoljan. Ovo je kraj naporne, komplikovane i teške sezone, sa mnogo uspeha u Evropi“, ocenio je Milorad Vučelić.

Izabrane vesti

Predsednik kluba osvrnuo se na učinak u Srbiji.
Od dva domaća pehara odbranili smo kup. Šampionat nismo, ali sad nije vreme da se priča o tome. Partizan je dominirao u kupu, igrao sjajno i velikoj kolekciji trofeja pridružio još jedan trofej. Hvala svim navijačima Partizana, svima koji su nas bodrili i imali poverenja, nastavićemo sa osvajanjem trofeja“, dodao je Vučelić.

Caption

Potpredsednik Vladimir Vuletić podsetio je da su okolnosti pod kojima je tim Miroslava Đukića osvojio kup bile komplikovane.
Partizan se izdigao kao feniks iz pepela, iz vrlo teške situacije. Partizan ima snagu, volju, dobre ljude, kvalitetnu upravu, sve one koji vole Partizan i koji neće dozvoliti da Partizan na bilo koji način poklekne“, smatra Vuletić.

A kad smo već kod aktuelne uprave, ova je prigrabila četvrti trofej otkako je zamenila onu predvođenu Draganom Đurićem.
Titula, kup, dupla kruna, pa kup. Sledeća je, dakle, titula. Dobre stvari ne treba menjati... Šalu na stranu, Partizan se izdigao kao feniks iz pepela iz vrlo teške situacije, sezone koja će po svemu sudeći nositi drugačiji epitet 'istorijske'. Partizan ima snagu, dobre ljude, kvalitetnu upravu i sve koji vole Partizan i kojima je u ovaj klub u srcu. I neće dozvoliti da se na bilo koji način poklekne - tu smo i ne damo Partizan“, uverava profesor dr Vuletić.

Razdragan je i Miloš Vazura, generlani direktor.
Kad pogledamo prošlu godinu i početak sezone - prelazni rok, dobra prodaja, uzimanje duple krune, a posle toga igranje Evrope i na kraju osvajanje Kupa, koji ostaje kod nas u vitrinama... Presrećni smo, nemamo šta da kažemo momcima, već samo da čestitamo i igračima i stručnom štabu. Idemo da slavimo“, rekao je prvi operativac kluba iz Humske.

FOTO: MN Press, Star sport


tagovi

Milorad VučelićMiloš VazuraVladimir Vuletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara