Petogodišnji ugovor za Marsijala

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.01.19. | 22:22

Napravljen ogroman pomak u pregovorima, pa bi uskoro mogao da usledi i zvanični paraf na produžetak saradnje

Antoni Marsijal je izuzetno blizu dogovora sa čelnicima Mančester junajteda oko potpisivanja novog ugovora, tvrdi dobro upućeni Skaj Sport.

Kako se navodi, napravljen je ogroman napredak u razgovorima u odnosu na trenutak iz oktobra prošle godine, kada je napadač Crvenih đavola odbio da produži saradnju. Francuz bi sada, ukoliko ne bude nekih nepredviđenih okolnosti, trebalo da stavi paraf na petogodišnju saradnju.

Izabrane vesti

Marsijalu je ugovor isticao u julu ove godine, ali je Junajted nedavno aktivirao klauzulu u ugovoru i automatski ga produžio na još godinu dana. To je svakako uticalo na znatno lakšu komunikaciju sa igračem.

Inače, Marsijal se nalazi u vrlo dobroj formi ove sezone i sa devet postignutih pogodaka najbolji je strelac kluba u svim takmičenjima.

Bivši menadžer Crvenih đavola Žoze Murinjo navodno je bio voljan da se odrekne Marsijala prošlog leta, ali je kasnije izjvaio da želi da on ostane u klubu nakon impresivnog podizanja forme.

Marsijal je nastavio da napreduje od dolaska Olea Gunara Solskjera, postigao je gol protiv Kardifa, a bio je u timu i u pobedama nad Bornmutom, Njukaslom i Totenhemom.

Francuz je na Old Traford stigao iz Monaka u septembru 2015. godine kao skupoceni tinejdžer za 60.000.000 evra.

Foto: Reuters


tagovi

Antoni Marsijal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara