Pitomi Dunav protiv divljeg Carskog sela

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.05.18. | 14:01

Večeras na programu polufinale plej-ofa za popunu prve lige Bugarske

Predstavnik Bugarske u kvalifikacijama za Ligu Evrope minule godine bori se za opstanak u najjačem društvu. Dunav Ruse danas u Plovdivu igra duel 3. faze plej-ofa za mesto u najjačem rangu Bugarske, a rival mu je trećeplasirani sastav iz drugoligaške konkurencije, Carsko selo. Igra se jedan susret.

Dunav Ruse je favorit, ali se sa vrlo ambicioznim Carskim selom iz Sofije ne treba kačiti. Gosti su osnovani jula 2015. godine - dakle uskoro će da proslavi treći rođendan - i ekspresno su preskočili niže rangove, a ove im je za bod izmakla direktna karta za najviši rang. Sa druge strane, Dunav je ove sezone ostavio utisak veoma neefikasnog tima. Dakle, uzbuđenja neće faliti.

Izabrane vesti

Bivši trener Dunava Veselin Velikov od 2018. godine je savetnik stratega Carskog sela Velislava Vucova, a pred duel sa doskorašnjim timom imao je zanimljivu opservaciju.
"Umorila me pitomost, a sada uživam u divljini. Dunav je težak i iskusan protivnik, ali mislim da će Carsko selo da pobedi", poručio je Velikov.

Carsko selo vrlo često igra utakmice sa golom na obe strane. To je uradilo na sedam od proteklih osam duela, pa zvuči kao dobra opcija za večerašnji okršaj.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 16:30 1204 BUGPT Dunav Ruse - Tsarsko Selo tgg gg 1,92
Ukupna kvota1,92

BUGARSKA 1, PLEJ-AUT - POLUFINALE

Četvrtak
16.30: (2,10) Dunave Ruse (3,15) Carsko selo (3,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeDunav RuseCarsko seloBugarska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara