Pjaćenca može da stavi katanac! Nije sve završeno sa 20:0

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.02.19. | 16:50

Italijanski trećeligaš kažnjen zbog sramotnog nastupa na utakmici prošlog vikenda

Što se tiče Pro Pjaćence, može da se stavi katanac na stadion. Debakl protiv Kunea od 20:0 nije kraj agonije za klub, koji je izgubio obraz utakmicom u kojoj je na teren poslao sedmoricu tinejdžera, bez trenera.

Rukovodstvo takmičenja u Seriji C donelo je odluku na sastanku u ponedeljak da kazni Pro Pjaćencu oduzimanjem osam bodova i finansijskom globom od 35.500 evra.

Izabrane vesti

Sada sa osam bodova manje na kontu, klub je ubedljivo poslednji na tabeli Serije C sa samo osam bodova, dok prvi iznad njega, Arcaćena, ima 20 bodova.

Na pitanje kako je Pro Pjaćenca došla u situaciju da joj na terenu budu samo sedmorica omladinaca i to bez trenera na klupi, odgovor je jasan: gro ekipe nije dobio plate i nije hteo da igra!

Čelnici Serije C su na prethodnom zasedanju doneli odluku da kazni svaki klub koji ne isplaćuje zarade igračima. Zato su, pored Pro Pjaćence, bez bodova ostali i Matera, kojoj su od početka sezone oduzeta čak 34 boda, Lukeze, koji je ostao bez osam bodova, ali i Kuneo! U nedelju je slavio 20:0, a u ponedeljak mu je oduzeto sedam bodova. Rekordna pobeda mu se baš i nije isplatila.


tagovi

kazna

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara