Pjanić i Ramadani večerali u Milanu: Pogled ka Ostrvu i razgovor o budućnosti

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.07.18. | 08:18

Da li će reprezentativac Bosne i Hercegovine ipak napustiti Juventus

Nije lud Pep Gvardiola kada i pored svih superzvezda u veznom redu želi i Miralema Pjanića sa dresom Mančester Sitija. Malo ko bi mogao da odbije mogućnost da u svojim redovima ima reprezentativca Bosne i Hercegovine, pa i ne čudi što je gotovo svakog leta na radaru najbogatijih evropskih klubova.

Isti slučaj je i sada, kada Pjanić​evu situaciju motre Barselona i Mančester Siti. Ipak, Pjanićev agent Fali Ramadani ima nešto drugačiju ideju na pameti i to je - Čelsi. Dobro obavešteni italijanski novinar Đanluka di Marcio izneo je svoja saznanja da su se Pjanić i Ramadani u sredu videli u Milanu, gde su zajedno večerali i razgovarali o budućnosti. Ramadani, inače u dobroj konekciji sa vlasnikom Čelsija Romanom Abramovičem, predočio je Pjaniću ideju o selidbi u Čelsi, kao i trenersku filozofiju Mauricija Sarija. Pjanić bi na Stamford Bridžu držao vezni red zajedno sa Ngoloom Kanteom i Žoržinjom, ali će Čelsi pre toga definitivno morati da se pozabavi stanjem na sredini terena. U ovom trenutku konkurenciju u srcu veznog reda čine Kante, Žoržinjo, Bakajoko, Fabregas, Drinkvoter, Loftus Čik, pa čak i Ros Barkli. Fabregas je na izlaznim vratima, a klub bi mogli da napuste i Drinkvoter i Barkli

Izabrane vesti

Međutim, pred Ramadanijem, a i Čelsijevom vrhuškom je dugačak put do Pjanićevog potpisa. Želja Juventusa, a i reprezentativca Bosne i Hercegovine je pre svega nastavak saradnje, mada je Stara dama odredila 80.000.000 evra kao cenu dovoljno jaku da bi se ta veza prekinula. Mančester Siti je, podsetimo, već odbijen na prvu ponudu od 50.000.000 evra, dok se u Barseloni Pjanićeva karta gleda praktično u svakom prelaznom roku. 

Ukoliko Čelsijeve namere zaista budu ozbiljne, Ramadani će dobiti zeleno svetlo da svog klijenta pogura ka Zapadnom Londonu.

Foto: Action Images


tagovi

Miralem PjanićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara