Pjontek doneo odluku - Milan! Kreće domino efekat - Iguain, Morata, Kalinić...

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.01.19. | 14:47

Fantastični Poljak odabrao dres Rosonera, što će sa sobom pokrenuti nekoliko rokada

Kšištof Pjontek je doneo odluku, a ona glasi - Milan! Kako pišu poljski mediji, a potvrđuju i oni na Apeninima, sjajni napadač Đenove jednom nogom je u redovima Rosonera i ukoliko ne bude nikakvih nepredviđenih dešavanja u narednih nekoliko dana i zvanično će postati član slavnog kluba sa San Sira.

Agenti poljskog fudbalera iz agencije Fabryka Futbolu iz Poznanja već su u Italiji, gde se pregovara o ličnim uslovima igrača. Proteklih dana intenzivno se pominjalo interesovanje madridskor Reala, ali isključivo preko medija. Poljaci tvrde da se u ovom trenutku pregovori vode isključivo s Milanom.

Izabrane vesti

Prema poljskim medijima, visina transfera bi trebalo da se kreće između 40.000.000 i 45.000.000 evra, a ono što je možda i najvažnije kada je u pitanju konačni dogovor jeste odličan odnos predsednika Đenove Enrika Preciozija, koji živi u Milanu i ima odlične odnose sa čelnicima Rosonera.

Poljaci veruju da je Poljak doneo veoma razumnu odluku, prešao je u klub koji će za njega u svakom smislu predstavljati iskorak i gde će biti centralna figura, što ne bi bio slučaj eventualnim odlaskom u Real Madrid.

Da je posao izuzetno blizu konačnog dogovora otkriva i italijanski Sport Medijaset, koji piše da direktor Leonardo vodi završne pregovore sa Đenovom. Ipak, Medijaset kaže da će u pitanju biti pozajmica sa obaveznim otkupom na kraju sezone od oko 40.000.000 evra.

U svakom slučaju, ovaj transfer će izazvati pravi "domino efekat". Milan će sada pustiti Gonzala Iguaina da potpiše za Čelsi, Plavci bi tako dozvolili Alvaru Morati da ode u Atletiko Madrid, dok bi iz redova Jorgandžija otišao Nikola Kalinić i potpisao za Monako.

Izgleda da nas u narednih nekoliko dana očekuje nekoliko velikih rokada kada su golgeteri u pitanju, a sve će to krenuti nakon zvaničnog potpisa Kšištofa Pjonteka.

Bivši napadač Krakovije ovog leta je stigao u Đenovu za 4.000.000 evra i na 21 utakmici u dresu Grifona u svim takmičenjima postigao 19 golova. Drugi je strelac Serije A sa 13 pogodaka, iza Kristijana Ronalda (14 golova).

Foto: Reuters


tagovi

Kšištof PjontekGonzalo IguainAlvaro MorataNikola Kalinić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara