Plava ptica ponovo leti

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.02.18. | 09:03

Berou na poslednja dva meča osvojio četiri boda i pobegao iz zone ispadanja, derbi engleske pete lige igraju Tranmer i Meklsfild

Plava ptica ponovo leti! 

Dugo je Berou tavorio u zoni ispadanja, ali se posle dve uverljive partije i četiri osvojena boda nazire opstanak u petom rangu engleskog fudbala.
"To je put kojim je trebalo da idemo odavno. Želimo da produžimo seriju nepobedivosti i što pre pobegnemo iz donjeg doma", rekao je Adrijan Penok, nekadašnji štoper Bornmuta i Džilingema, trenutno šef stručnog štaba Beroua pred okršaj 35. kola protiv Gejtsheda.

Izabrane vesti

Činilo se početkom sezone da ekipi sa Holker Strita nema pomoći, ali brojne promene u poslednjih nekoliko nedelja očito su donele rezultat.
"Imam igrače koji žele da rade, baš kao i oni koji su tu bili donedavno. Ali ovi igraju sa više tempa, više prete i veruju", dodao je Penok.

Kec na severu zemlje nije nimalo nerealan. Naprotiv, Berou je u prvom ovosezonskom odmeravanju snaga krajem novembra uzeo meru Gejtshedu i na taj način potvrdio da mu je mesto bar na sredini tabele.

Derbi kola igra se na Prenton Parku, gde će drugoplasirani Tranmer ugostiti lidera Meklsfild. Njihovi dueli u Barkenhedu tradicionalno ne obiluju golovima (na sva tri viđen po jedan), a kako je popularna Bela armija na svom terenu skupila najviše bodova i prilično lako pronalazi put do protivničke mreže, kombinacija 1X&0-3 deluje odlično.

 

(FOTO: Action Images)


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara