Komentari na vest

Plavi balon najavio Čelsijevu Evropu! A Palmeru samo da se kaže - 'hvala, šta bismo bez tebe'

Y

Yashin

pre 13 dana

Iskreno ja Sam mislio da celsi nemoze nikako da krene. Od trenera nisam nista ocekivo. Sad polako poceli da igraju. Gledo Sam neke tekme, smetalo mi sebicnost. Pored svega Ako se dalje Tako razvijaju mogu do sledece sezone da napadnu 4/5 mesto. Iskreno Sam video celsi kao united. To na primer sad ocekujem kod Liverpoola bez kloppa I Salaha bice max 4/5 Ako ne I Gore.
4

46

pre 13 dana

Polako Čelsi postaje tim... Posle svih onih užasnih izdanja, kritika medija i navijača, silnih povreda, itd... ovo što sad prikazuju na terenu izgleda obećavajuće. Verovatno su morali kroz sve to da prođu da bi se izgradili kao tim jer su maltene svi klinci, a klub je navikao igrače na instant rezultate dok je Roman bio tu, jer je čovek dovodio proverene igrače i trenere i samim tim ni trofeji nisu izostali. Poketino nije trener koji donosi titule, ali za taj neki razvojni proces i nije toliko loš koliko sam mislio na početku. Sledeće sezone da se pobiju za top4 i pehar LE i moći će da se kaže da su na dobrom putu i da ovi Ameri možda i nisu toliko glupi da ne znaju šta rade.
Y

Yaya Sanogo

pre 14 dana

Najlogicnije resenje Junajteda je da se Casemiro posalje za 30-40 miliona u Arabiju i oslobodi 300k nedeljno plate. Prosle sezone maestralan, ove ga izgleda povreda ostarila za 10 godina. E sad po mom misljenju Amrabat za 10 miliona je odlicno resenje ako hoce da bude zamena. Nije sjajan, ali je zahvalan i pre svega volim sto igra veoma prosto. Za te pare boljeg tesko naci. Ostatak iskoristiti za startera.
T

THFC 1882

pre 14 dana

Napravi Poch od guzice lice, a pljujete ga od početka sezone. Bez njega i Palmera bi bila borba za opstanak. He's magic you know
M

Malena Čelsica

pre 14 dana

Bezpotrebno plastika uzela LŠ a sad je samo običan londonski klubić poput milvola, west hema. Ode im gazda, odoše i oni zauvek od pehara LŠ. Sada grčevita borba za LK poput Kragujevca i Čuke. Tako će i Siti. Aston Vila velikan se vratila tamo gde joj je i mesto, još i Notingem.
L

Lignjoslavov plankton

pre 14 dana

Piše se 'bespotrebno', ali tebi je pravopis najmanji problem, nek si živ i zdrav.
0

0000

pre 14 dana

Arsenal zauvijek bez pehara LS od osnivanja, kao i svi drugi u Londonu. Poštujte Čelsi zbog toga.
L

Luksi1

pre 14 dana

Otkad su primili petardu od Arsenala, deluje dosta uigranije na terenu. Vidi se želja za igrom jer su postavili cilj, u pravi čas su uhvatili poslednji voz za LE. Nadam se da će nastaviti ovim putem jer i te kako imaju potencijala da naprave nešto više. Sazrevanje, red, rad i disciplina su ključni koraci za to, a to je potrebno ovim mladim igračima. Samo napred! I Đorđe je dobar!
F

Falični Tom 1989

pre 14 dana

Junajted je dobro izgledao u prvom poluvremenu ali koliko god umeli dobro da odigraju uvek neka individualna greška sve upropasti. Jednostavno Junajtedu sa ovako sporom odbranom je zagarantovano da primi bar dva gola od svake prosečne ekipe. Takođe mislim da Junajted zaista treba da pokuša sa Van Bisakom na beku jer ima očajan centaršut ali je odličan defanzivac. I pritom moram da naglasim da je ogromna greška što je Dialo sedeo celu sezonu na klupi. Dečko gine za svaku loptu i mislim da nikada nije dobio pravu priliku u Junajtedu. Garnačo mora svaku drugu utakmicu na desno krilo gde neće imati toliko prilike da forsira šutiranje iz svake poluprilike. Previše solira po mom mišljenju. Mainu je po meni Junajtedova druga šansa za Belingema. Belingem je bio na obilasku Old Traforda ali na kraju nije došao ali Mainu mnogo podseća na njega. Vrlo mlad a toliko zrelosti u igri. Samo treba mnogo pažnje obratiti na njega da se ne ponovi slučaj Grinvud. Mnogo van terena da se radi sa njim, kako da podnosi pritisak, novac i slavu koji su tako brzo došli. Junajted mi je nekako izgledao življe, agresivnije nego ikada. Valjda zbog obaveštenja da će za skoro svakog igrača biti saslušane ponude na kraju sezone. Ali vrhunac svega danas mi je sudija koji svira faul Kazemira nad Isakom bez ikakvog kontakta. Samo zato što je postojala namera da se napravi faul. Kao da si dao žuti karton zbog prigovora igraču koji je nešto prećutao ali vidiš da bi ti nešto rekao.
K

Konjoslavova najnovija griva

pre 14 dana

Prostudiraj malo pravila FIFA-e povodom toga; sudija ne dosudjuje prekrsaj samo u slucaju kontakta, vec i ako proceni nameru igraca na grubo startuje, pa makar do kontakta uopste i da ne dodje. Znaci, sudija potpuno u skladu sa pravilima dosudio, a ti smanji malo aroganciju bez predzanja o pravilima.

The KING sa Sportske

pre 14 dana

Nkuku novi Benzema to sam zaboravio da kazem.

The KING sa Sportske

pre 14 dana

Palmer najopasniji igrac od Kristijana Ronalda to je taj Ronaldovski mentalietet🥶
e

ečeverija

pre 14 dana

ovaj Chelsea je bez obzira na premladu ekipu baš dobar, samo da budu zdravi, smjena uprave, smjena generacije igrača je odradila svoje u ove 3 godine. MUTD mora u renovaciju, barem 7-8 igrača je za otpisa. Njukasl prosjek ipak...
?

???

pre 14 dana

Šta pričate bre vi, pa 7 timova iz PL ide u Evropu. Tako da danas Čelsi nije praktično osigurao LK nego LE, a Junajted i dalje ima šansu da kroz PL izbori Evropu. Vratite se u školu da se obnovi matematika.
F

Felixx12

pre 13 dana

Ne ide 7 timova strucnjaku nas. Osvajac FA kupa ide u Ligu Evrope a osvajac Liga Kupa ide u Ligu konferencije. Posto FA Kup jos nije gotov, onda 6 ekipa trenutno ide. Ako bude ista ekipa osvajac i bude u prvih 6 onda ide 7. Ali ne zagarantovano kao sto ti mislis.
K

Kosta11

pre 14 dana

Nkuku,mnogo dobar dribler i osecaj za gol ima,brajton ima najslabiju ekipu po imenima u ligi tako da de zerbi radi dobar posao.
D

DidierDrogba11

pre 14 dana

Nkunku i Palmer bi mogli opasno da se poigraju sljedeće godine. Kapiten mora pametnije, bez obzira na sve. Odbrana klimava. Čelzi počinje da kida.
G

Gosty

pre 14 dana

Manchesteru je bolje da ne izađe nikako u Evropu, nego da igraju kvalifikacije za Konferencijsku ligu.
K

Kleo

pre 14 dana

Dzejms kada je bio zdrav bio je ubedljivo najbolji desni bek na svetu, ali ako ga povrede i dalje budu mucile, i ako nastavi sa ovakvim kretenskim potezima, za 2-3 godine ce zavrsiti u Kristal Palasu.