PLS: Žarkovo i Budućnost sigurni, Teleoptik pretreo debakl u Novom Pazaru

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.04.19. | 17:55

Jasnija slika toga ko opstaje u drugoligaškom društvu

Zaboravili su fudbaleri Žarkova poraz od Borac pre dva kola i nastavili da ređaju pobede vredne ostanka u drugoligaškom društvu. Posle trijumfa nad užičkom Slobodom, tim sa Čukarice savladao je Bečej minimalnim rezultatom i zadržao čelnu poziciju u grupi timova koji se bore za opstanak.

Jedini gol na utakmici viđen je u 64. minutu, posle čega je domaćin sigurno držao vođstvo i nije dopustio rivalu da pripreti.

Izabrane vesti

Prava goleada viđena je u susretu Budućnosti iz Dobanovaca i kruševačkog Trajala, uz pobedu domaćina rezultatom 3:2 (2:0).

Budućnost je već posle 41 minuta imala dva gola prednosti, u uvodnim trenucima drugog poluvremena pao je i treći gol, a tri gola viška kao da su uljuljkala ekipu, zbog čega ih je umalo stigla kazna.

Trajal je u nastavku meča dominirao, pa je tako u rasponu od samo 16 minuta “otkinuo” dva gola razlike i za poslednju trećinu drugo poluvremena najavio pravu dramu. Ali, rezultat se više nije menjao.

Teleoptik je doživeo pravi debakl i verovatno će naredne sezone igrati u Srpskoj ligi. Novi Pazar slavio je na svom terenu sa ubedljivih 5:0 (4:0), a meč je praktično mogao da bude završen već posle 26 minuta, kada je na semaforu stajalo – 4:0.

Tačka na ubedljiv trijumf domaćeg sastava došla je u 52. minutu susreta. Ovim porazom ekipa Žarka Lazetića verovatno je sebi pripisala selidbu u niži rang za narednu sezonu.

PRVA LIGA SRBIJE, PLEJ-AUT - 34. KOLO:

Nedelja 

Budućnost - Trajal 3:2 (2:0)
Žarkovo - Bečej 1:0 (0:0)
Novi Pazar - Teleoptik 5:0 (4:0)

Ponedeljak
18.00:  (1,40) Borac  (4,10)  Sloboda (8,00) 


tagovi

PLSPrva liga SrbijeTeleoptikNovi PazarŽarkovoBudućnost Dobanovci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara