Plzenj u problemu - Pilar ne igra protiv Partizana

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.02.18. | 14:45

U protokolu za utakmicu ne bi trebalo da se nađu ni Andreas Invašic i Dijego Živulić

Nisu samo Miroslav Đukić i Partizan imali problem sa povredom Saše Zdjelara, već je nevolja snašla i trener Viktorije Plzenj Pavela Vrbu koji zbog problema sa povredom neće moći da računa na ofanzivnog vezistu Vaclava Pilara.

On je propustio nekoliko pripremnih utakmica i tek se vraća u trenažni proces zbog čega je, kako navode češki mediji, Vrba rešio da proba neku drugu varijantu. Pilar je u prvom delu sezone odigrao 10 mečeva i dao dva gola.

Izabrane vesti

Kada je u pitanju Andreas Ivanšic, Česi tvrde da, iako je dobijao šansu tokom priprema u Španiji, nije ubedio Vrbu da bi trebalo da dobije mesto pre igrača kao što su Tomaš Horava, Patrik Hrošovski , Daniel Kolar i Aleš Čermak.

Dijego Živulić, štoper rođen u Rijeci, trudio se tokom pripremama da se izbori za mesto u zadnjoj liniji, ali je njegova sudbina izgleda takva da će se umesto za duel sa Partizanom spremati za okršaj u dresu mladog tima Viktorije sledećeg vikenda.

Ostatak češke ekipe nema problem sa povredama, a Česi navode i da će prednost na golu dobiti iskusni 32-godišnji Aleš Hruška, a ne Matouš Kozačik. Tako je bilo i u prvom delu sezone, jer je Kozačik imao prednost u prvenstvu, a Hruška u Evropi.

Delegacija Viktorije Plzenj doputovala je u sredu u Beograd gde će večeras trenirati ali verovatno ne stadionu u Humskoj, već u sportskom centru Teleoptik u Zemunu. Utakmica se igra sutra od 21.05.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Viktorija PlzenjVaclav PilarPavel VrbaAndreas Ivanšic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara