Plzenjova muka u gostima, Kanga i srpska kolonija napadaju Liberec

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.02.18. | 11:53

Zanimljivi mečevi u Češkoj

Tri dana po sudaru s beogradskim Partizanom u Ligi Evrope Plzenj ima obaveze u domaćem prvenstvu. Sledi mu gostovanje Sigmi Olomouc što u najavi može da bude jako nezgodan meč po Plzenj. I to iz više razloga.

Pre svega, ovaj duel dolazi Plzenju između dva sudara s Partizanom na evropskoj sceni i sigurno je da će igrači Pavela Vrbe biti veoma psihički „rascepkani“ između ova dva takmičenja.

Izabrane vesti

Takođe, Plzenj posle dosadašnjih 16 kola ima 46 osvojenih bodova i ima čak 14 bodova više u odnosu na Slaviju i upravo Sigmu. Tako da bi mu čak i remi možda odgovarao na ovoj utakmici. Dalje, ovo je prvi meč u ligi posle zimske pauze tako da je pitanje kako će se Viktorija snaći na ovom meču. Sigma igra vrlo efikasne utakmice tako da možete razmisliti o 3+. Tim iz Olomouca je igrao utakmice sa 3+ na poslednjih sedam mečeva u svim takmičenjima. Imao je i mečeve sa rezultatom 7:3. Izgleda da je to ekipa koja lako postiže golove, ali ih neretko i prima što je idealno za pomenuti tip.

Plzenj jeste dobio četiri od poslednjih pet mečeva, ali je na poslednjem gostovanju Sigmi odigrao nerešeno – 1:1. Tako da ako želite da igrate na Plzenj možda je najbolje probati sa tipom GG.

Vrlo lako bi Plzenj mogao da se saplete na ovom gostovanju.

Imaće i Zvezdini navijači razloga da proprate Čehe, ali totalno drue prirode. Praška Sparta od 18.00 ukršta koplja sa Liberecom, a pored Gelora Kange, koji je nedavno prešao u Spartu, za favorizovanog domaćina nastupaju i bivši fudbaleri crveno-belih Srđan Plavšić i Mihailo Ristić

Biće danas zanimljivo u Češkoj...

ČEŠKA 1

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

Sparta PragGelor Kanga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara