Pobedite Kluž i uzmite pare

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.05.18. | 16:12

Realno, teško izvodljiv scenario

Najteži posao u bici za izlazak na evro-scenu nalazi se pred Astrom. Osvajač titule iz 2016. godine u poslednja dva kola igra protiv direktnih pretendenata za trofej namenjen šampionu - Kluža i FCSB-a.

Svesni su toga i u taboru Crnih đavola, pa su se odlučili na popularan potez uoči današnjeg dvoboja.
"Finansijski ćemo nagraditi igrače ukoliko pobede. Iz trke za titulu smo ispali, ali želimo da se domognemo kvalifikacija za Ligu Evrope", rekao je predsednik Astre Danijel Koman, a prenose rumunski mediji.

Izabrane vesti

Ekipa iz Đurđua je pre mesec dana otkinula bod Klužu na strani posle šest uzastopnih poraza u međusobnim duelima‚ na kojima je Kluž postigao čak 16 golova. Ne treba zaboravite da je Astra jedno od omiljenih "težih" gostovanja Kluža, budući da Železničari nisu poklekli na stadionu Marin Atanasoviči nešto više od četiri godine - slavili su četiri puta, jedan meč je završen bez pobednika. 

Što se pogodaka tiče, Kluž slovi za relativno neefikasan tim, što potvrđuje i zaokružen tip 0-2 na šest od sedam proteklih duela. Sa druge strane, Astra igra promenljivo, češće na manji broj golova, pa se kao najlogičnije rešenje nameće kombinacija X2&0-3.

Foto: Shutterstock

 

 


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara