Riberi i Roben
Riberi i Roben

Pobuna u Bajernu, četvorica asova traže smenu Kovača

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.11.18. | 14:22

Hrvatu na klupi Bavaraca neće biti lako da sačuva posao...

Nemački Kiker objavio je priču koja će dati širu sliku o odnosima koji vladaju unutar Bajerna posle najnovijih neuspeha u Bundesligi. Prema njihovim informacijama, formirala se velika četvorka sastavljena od ponajvećih zvezda ovog kluba, a koje predvode pobunu protiv trenera Nika Kovača.

"Fantastična četvorka" su Arjen Roben, Tomas Miler, Frenk Riberi i Mats Humels koji hrvatskom treneru zameraju na nekoliko stvari. Pre svega, smatraju da Kovač nema dovoljno iskustva na najvišem nivou potrebnog da odvede klub do najvećih rezultata u Evropi. Uz to, problem je i što se u klubu jako malo radi na taktici i Hrvat nikada nema spreman plan B za slučaj da se utakmica ne razvije u željenom smeru za Bavarce.

Izabrane vesti

A to se ove sezone događa mnogo češće nego prethodnih godina.

Ipak, preko svega toga bi spomenute zvezde mnogo lakše prešle, samo da imaju adekvatan status kod bivšeg selektora Hrvatske. Najnezadovoljniji je Roben koji je samo četiri puta odigrao celu utakmicu, dok je čak osam puta zamenjen. Isto tako, Miler i Riberi se ove sezone upoznavaju se sa svim čarima sedenja na klupi za rezervne igrače, na šta u svojim karijerama nisu navikli, dok Humels još od ranije ima nekih nesuglasica s trenerom bavarskog velikana.

Sve to doprinosi jako lošoj atmosferi unutar tima, a Kiker navodi da pomenuta četvorka ne planira odstupi ni milimetar, sve dok Kovač ne dobije otkaz. Međutim, Hrvata na klupi čuva i tvrdi stav Bajernovih šefova koji su mu poručili da neće dobiti otkaz čak i ako izgubi Klasiker sa Borusijom u subotu na Vestfalenu. 

Kako god da se ova trzavica završi, u nemačkom prvaku spremaju se veliki potresi. Ko će biti žrtva(e), pokazaće vreme.

Foto: Reuters


tagovi

Niko KovačFrank RiberiArjen RobenMats Humels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara